søndag den 18. april 2010

En velkommen pude!

Den lille CF-pude blev færdig. I sidste øjeblik, må man sige! Men inden havde jeg taget et billede af motivet, og det indgik selvfølgelig i mit slideshow (som sidste billede).
Modtageren var UDmærket klar over årsagen til strikkeriet.
Hun syntes, det var vældig sjovt, og ovenikøbet blev hun rigtig, rigtig glad for den!
Så derfor kom der midt om natten (opdagede jeg om morgenen) en MMS, sendt ved hjemkomst, så jeg ved selvsyn kunne konstatere, at puden befinder sig ganske godt i sit nye hjem.
Den pynter endda næsten! (Det er en ret stor ting for lige præcis dén pude!) Helt ærligt - den er da skabt til lige præcis dén lænestol?
Så kan man jo ikke andet end være glad som giver, vel?
Der er gået ialt 125 g Coop strømpegarn (det hvide var dog noget andet strømpegarn) til den. Først strikkede jeg motivet, som jeg havde fået lavet mønster til her, derefter strikkede jeg først i toppen og bunden, derefter siderne, så det passede med pudens størrelse. Til sidst strikkede jeg bagsiden, og strikkede kantmasken sammen med maskerne i siden imens (så jeg slap for at sy sammen). Til allersidst strikkede jeg så en lille knaphulskant forneden på bagsiden.
Motivet er glatstrik, resten er retstrik. Hvorfor? Fordi retmasker er kvadratiske - en rille fylder præcis én maske, hvis man samler op. Så er det jo nemt....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails