lørdag den 18. december 2010

Tak! / Thank you

Stort TAK til alle jer, der ville være med i min konkurrence. Jeg har gerne villet bringe jer et "rigtigt" billede, med barn, men gerne med hue også. Mine principper fraveg jeg og afleverede allerede de 20 huer i mandags, men sygeplejerskerne har åbenbart forstået min tidligere besked, for de nægtede at iføre børnene huerne før den 24. december, trods flittige forespørgsler...
Til sidst gav de dog efter, så jeg kunne få et lille billede på et udvalgt barn!
Jeg skal hilse jer alle og sige tak for tæpperne! De er virkelig glade på afdelingen. Går og kigger på barnet og vælger tæppe, de synes passer til barnet. Lige nu spekulerer man så over mærkning, så ingen "kommer til" at tage tæpper med hjem.
De vil vældig gerne have flere tæpper, hvis nu nogle af jer lige har for meget bomuld liggende, så der kommer lige et lille permanent-link ude i siden til dette.
Den yndige model på billedet er iført Pernille's tæppe og Micha's hue, og blev iøvrigt fotograferet med nissehuen til familiens julekort. Så mon ikke resten af huerne også bringer lykke?

I would like to thank all of you who took part in my contest. I have wanted to give you a "real" photo with baby and all, but the nurses understood my first message, and although I delivered the Santa hats for the department almost 2 weeks before the 24th of december, they refused to put on the hats.
Finally they gave in, though, and I could have my photo of a chosen baby!
I have to thank you all very much. The nurses really love the blankets. They choose the blanket to go with the specific child, and right now they are trying to find a way to make the blankets stay at the hospital, instead of "accidentally" ending up in peoples homes!
They would really love to have more blankets, so if you happen to have too much cotton, I will put a permanent link in the side-bar.
The pretty little model is covered with Pernille's blanket and Micha's hat, and the parents also took a photo of baby and hat for this year's Christmas card.
I am sure the rest of the hats will bring joy as well!

14 kommentarer:

 1. Snøft...jeg må i gang med at finde bomuldsgarn, det kan man jo slet ikke stå for!
  Tak for dit gode initiativ!!! Det er sådan noget, der burde gi' et Ridderkors!

  SvarSlet
 2. Snøft...jeg må i gang med at finde bomuldsgarn, det kan man jo slet ikke stå for!
  Tak for dit gode initiativ!!! Det er sådan noget, der burde gi' et Ridderkors!

  SvarSlet
 3. Jeg er så arrig på den der kode - jeg havde skrevet den rigtig, men ...nej...gentag...grrrrrr...håber den redder dig fra ...ja hva'? :-)

  SvarSlet
 4. Øhm - Lavendel, det var jo ikke meningen.... Jeg har bare hørt om nogle med meget ubehagelige kommentarer, men måske skulle jeg prøve at tage koden lidt væk?
  Det ville være superdejligt, hvis du vil strikke noget....

  SvarSlet
 5. Skønt billede. Blev rørt på den stille måde, da jeg så det! De sidste rester bomuld må da helt sikkert blive til flere tæpper i løbet af 2011!

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er et super intiativ du har taget. Jeg håber jeg også får tid at strikke tæpper lige pludseligt.

  Og så tænker jeg at det er sørgeligt, at vores samfunder kommet derhen hvor ansatte skal tage intiativ til at kontakte deres netværk for at få en afdeling til at kunne yde sit allermest optimale i varme vedligeholdelse for små nye verdensborgere.

  Men hvor er det godt der er garn nok og at mange allerede har haft tiden til at strikke :-)

  SvarSlet
 7. Tak skal I have.
  Tæpperne bliver ihvertfald godt modtaget!
  De har jo også holdt varmen før - pakket ind i flonels-svøb - men det er bare så meget hyggeligere, nemmere og dejligere med hjemmelavede tæpper.
  For - Rikke - hospitalsansatte får (desværre) ikke penge for at strikke..... Afdelingerne har aldrig nogensinde haft hjemmestrikkede tæpper. Ikke engang under de mest socialdemokratiske regeringer!
  Til gengæld synes jeg virkelig det har været sjovt og dejligt at viderebringe alle de fine tæpper!

  SvarSlet
 8. Nå ja - og så må jeg vel også lige sige, at jeg havde taget det stakkels barns varme dun-dyne af for bedre at kunne tage billedet....

  SvarSlet
 9. Nej naturligvis får I ansatte ikke penge for at strikke - men ja jeg synes altså der sparres for meget i det danske sundhedsvæsen.

  Arbejder der jo også selv...

  Men håber seriøst at tiden arbejder for mig, for har en del bomuldsgarn og strikker hjertens gerne til de små.

  SvarSlet
 10. Hvor er det skønt at se det hele kan bringe lykke :)
  Håber jeg i fremtiden får tid til at lave mere til de små, men har selv en lidt større en, der vist også trænger til lidt hjemmegjort.
  Men kan altid glæde mig over at det altid kan bruges, selv om det ikke bliver lige nu :)

  SvarSlet
 11. :-D
  Micha - det er da dejligt, at ens hue bliver til julekort, ikke?
  Eva - det er den sødeste baby.... (Og jeg har set dit tæppe over en dyne i en vugge)
  Rikke - de sparer som jeg ved ikke hvad. Ikke så meget hos de små, heldigvis. Indtil videre er det kun mig, der hiver dynerne af dem!

  SvarSlet
 12. Jo helt bestemt, det er skønt :) Dejligt de blev så glade og kunne få sig et billede af en lille nissebaby til julekort :)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails