lørdag den 15. januar 2011

4

Nu kunne man jo sagtens forestille sig, at det skulle handle om antallet af Kronprinsens børn. Men det skal det ikke! (Endnu)
Derimod skal I lige se min fine, lille orkidé, der har slået sin egen rekord og nu har hele 4 blomster på én gang. Det er kun 1½ år siden, jeg var overbevist om min egen mangel på evner til at få orkidéer til at overleve, men denne lille plante fik mig så på andre tanker. Er den ikke smuk?
Og så til lidt tvillinge-snak.... Hvor er de dog nuttede! Jeg var totalt spændt på tæpperne - Mary har jo kun ét "Kongeligt babysvøb" - det var dog genialt bare at få strikket et magen til! For en gangs skyld sad jeg nemlig klistret til skærmen - det er ikke lykkedes mig før at se det "live", så det var hyggeligt! Det bliver spændende at se dem vokse op.

Well - now you might think that this is going to be about the number of children in the home of the Crown Prince. But it's not! (yet)
Instead you're going to watch my beautiful little orchid break it's own record with a total of 4 flowers at once! It is only 18 months since I felt like a natural born orchid-killer, but this little flower made me think differently. Isn't it pretty?
And then to a little talk about the twins.... They are sooooooo cute!
I was really exited about which blankets they would use - Mary has a Shetland Hap, made by her mother or grandmother, and she used this for her first 2 children, Christian and Isabella, carrying them home from the hospital. This caused great admiration and everybody made these shawls, called "The entire kingdom" in Danish, for babies in their own families. But she only had one shawl, and now 2 babies. So what?
So she had someone knit another one. A stroke of genius!
I can't wait to see those two growing up.

7 kommentarer:

 1. Jeg har altså også en vis evne til at få orkideer til at dø en langsom død.. Har ellers prøvet med alle mulige korrekte metoder, men de gider bare ikke blomstre igen æv.

  Ja jeg tænkte også på det med svøbet og klart at de bare har fået et mere :) De er totalt nuttede, men ingen steder syntes jeg jeg har læst noget om hvorvidt de er en- eller tve æggede??

  Rigtig god weekend
  Kh Henriette:)

  SvarSlet
 2. Tillykke med orkideen - jeg er i andres øjne orkide ekspert (læs mine blomstrer altid), jeg behandler dem nøjagtig som alle mine andre blomster og giver dem ikke for meget opmærksomhed ;o)
  Tvillingerne er bare SÅ nuser, skønne og fine og sikke fint hår de har!
  Henriette - så vidt jeg er orienteret kan to køn ikke være enæggede - eller hvad Christunte, det er jo dig der er eksperten??

  SvarSlet
 3. Sikken fin orchidé....den eneste plante jeg kan få til at blomstre igen.
  De royale tvillinger er nogen rigtige lille smuksakker ;-)

  P.S. regner med jeg når omkring posthuset på mandag :-)

  SvarSlet
 4. Henriette - jeg kan faktisk godt forestille mig, at enæggede tvillinger en meget sjælden gang kan have forskelligt køn, men normalt vil tvillinger af hver sit køn være tve-æggede. Det er iøvrigt hyggeligt at have dig med igen!
  Kirsten - jeg "drukner" mine orkidéer i vand i 15 min hver uge, hvorefter jeg hælder det fra igen. De ser ud til at kunne lide det!
  Jane - de er bare over-nuttede.....
  Jeg tør vædde på, at der var en storebror og storesøster, der tidligt i morges skulle ind at se dem igen! (Og tjekke, om de stadig var der...)
  På forhånd tak for tæpperne!

  SvarSlet
 5. Smukke orkideer. Smukke tvillinger.

  SvarSlet
 6. the orchid is beautiful! how lovely to watch it bloom!

  SvarSlet
 7. Thank you, Dorina. Did you see the pictures of the twins? (I put in a link)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails