tirsdag den 18. januar 2011

Et ærme / One sleeve

Det første ærme er færdigt! Der var nok garn! Jeg er endda 110% sikker på, at der også er nok til ærme nr. 2, eftersom de forskellige farver blev delt i 2 garnnøgler, der indeholder ca. samme længde garn, +/- 10 cm....
Heldigvis skal ærmerne ikke være så lange igen, da blusen er rimeligt bred - som længden er nu, er den ligesom svarende til mine arme plus et par cm. Mon ikke det går?
Søndag bød på en uventet aften-nat (næsten uventet. Jeg fik det at vide fredag) og mandag bød derfor på lidt søvn, hovedpine, fryseture, utrolig træthed og generel utilpashed - jeg er ikke enormt god til at vende op og ned (og op igen) på dag og nat. Men jeg fik da strikket!
Nu mangler så tirsdag og onsdag, 1 ærme, 2 arbejdsdage, 1 gæst, lidt togtur, en masse ende-hæftning og kor, hvor den gerne skulle kunne afleveres (ellers må det blive næste onsdag).
Det kunne nu være rart at få den færdig!

I finished the first sleeve! I had enough yarn! I can even be 110% sure about having enough for the second sleeve, since I divided the wool in 2 balls of yarn with exactly the same length, +/- 10 cm....
Fortunately, the sleeves are not going to be very long, since the sweater is quite wide. The length of the sleeve fits my arms well, with a few extra centimeters. I think it will work out well!
Sunday came with an extra evening/night of work. Monday meant a little sleep, headache, feeling very cold, exhausted and generally not very well - I am not very good at turning night and day upside down (and up again). But I did knit!
Now I just have tuesday and wednesday; 1 sleeve, 2 days of work, 1 guest, a trainride, lots of ends to sew and choir, where the sweater hopefully can be delivered (otherwise it will have to be next wednesday).
I'm really looking forward to finishing this!

8 kommentarer:

 1. Hejsa
  øhhh, er det med vilje at striberne på ærmet er anderledes end blusen?

  SvarSlet
 2. Ej hvor godt :-) Det var got du havde mere garn end det du viste frem *G*

  Og føler i øvrigt med dig. Koldbøtte vagter er noget nogle kyniske kontorfolk har skabt for at sparre penge - føj de er for færdelige

  SvarSlet
 3. Det var alligevel heldigt med garnmængden... Der kan ikke være mange meter tilbage, når du har strikket det næste.

  Jeg er glad for, at jeg ikke har natarbejde - for jeg kan bare heller ikke stille det indre ur om, og ender som dig med at føle mig syg og dårlig.

  ~ Karina

  SvarSlet
 4. Uventet nattevagt lyder fælt!
  Jeg krydser fingre for dig og håber, at det går!

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe - ja, det er helt med vilje. Ellers var der ikke nok garn, nemlig (og jeg har fået frie hænder til striber)
  Rikke, Karina og Karen - næh, nattevagter på børneafdeling om vinteren skal man ikke spøge med.... Nu er der heldigvis en uge til næste gang - HVIS det altså går som planlagt!

  SvarSlet
 6. Det ser godt ud - smart at dele farverne i to nøgler. Det gør jeg når jeg strikker strømper af rest garn.
  Et ærme tilbage ☺ du er snart færdig ☺ det bliver helt rart at få den trøje givet til rette ejerkvinde ☺

  SvarSlet
 7. du strikker rigtig smukt og meget jævnt (og hurtigt).

  SvarSlet
 8. Henriette og Kate - tak skal I have!
  Det er på pind 5, så farten giver heldigvis næsten sig selv. Jeg mangler nu kun ½ ærme, samt endehæftning på (kun) det ærme og så skal det syes i. Jeg tror faktisk, jeg når det!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails