søndag den 23. januar 2011

Jeg arbejder / I'm working

Mens jeg arbejde på at lave et par opskrifter til jer, kan I jo nyde synet af en cubansk baby, der nu er for stor til at ligge kuvøse, eftersom billedet er taget i oktober.
Jeg ved, at der er opskrifter på bittesmå djævlehuer derude i Danmark, og hvis du ikke har, kan du f.eks. prøve denne her. Huerne skal strikkes i ren bomuld, evt. med lidt acryl i, men max 50% acryl. Grunden er, at de skal kunne kogevaskes.
Der vil komme opskrift her på huer strikket dels nedefra-op, dels sidelæns. De er ikke svære, men jeg skal lige prøve mig frem med maskeantal og rækker, så I må lige have lidt tålmodighed.....
While I'm working on patterns, you can enjoy this cute, Cuban baby, who is now probably far too big for an incubator, since the picture was taken in october.
I know Danish knitters have patterns for these hats, otherwise there is a pattern (in Danish) here.
I will bring patterns on my blog for hats knit sideways and bottom-up. They are simple to make, but I have to try some different combinations with numbers of stitches and rows, so please be patient.....

4 kommentarer:

 1. Nåååå, fin lille baby ;o)
  Hvilket materiale skal huerne strikkes i ?

  SvarSlet
 2. Så nuttet og så sårbar. Jeg glæder mig til du får has på opskriften, men jeg kan godt finde på at bruge nissehuen igen, blot uden kvast og i livlige farver. jeg har en antagelse om at cubanere sætter stor pris på stærke og livlige farver ;0).

  SvarSlet
 3. Jeg vil da lige gøre opmærksom på, at Kvickly har bomuldsgarn på tilbud fra i morgen (12 ngl/100 kr), hvis der er nogen, der har behov for at supplere farver ;o)

  KH Tina

  SvarSlet
 4. Kirsten - tak, fordi du lige mindede mig om det!
  Susse - det er præcis den opskrift, der lige bliver modereret lidt. Jeg synes bare, det kunne være pænt med et billede af et par huer, men det kan vel komme til senere!
  Tina - yderst relevant information! Tak! (Der kan nok blive ihvertfald 50 huer af 600 g garn.)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails