lørdag den 11. juni 2011

Link 8

Det her har jeg virkelig arbejdet på de sidste 2 uger. Må jeg præsentere hele 32% af Link-tæppet, nu med det første hjørne!
Jeg troede, det ville blive virkelig, virkelig kedeligt bare at hækle så mange af de mørkegrønne firkanter, men det har det sjovt nok ikke været. Tværtimod har det været skønt ikke at skulle hækle i flere størrelser og tænke ekstra meget over sammensyning. Så - ja - jeg glæder mig til næste hjørne! Men de næste par uger tager jeg den dog nok lidt mere med ro.....


I have been working hard for 2 weeks to show you this. Let me introduce you to 32% of the Link-blanket, now including the first corner!

I expected it to be extremely boring, only making dark green squares, but that was not the case. On the contrary, it has been very relaxing not making squares in different sizes, having to think hard about which square to sew where. So - well - I'm looking forward to the next corner! But for the next few weeks I'll relax a bit.....

7 kommentarer:

 1. det tegner til at blive rigtigt godt :-)

  SvarSlet
 2. Det skal dælme nok blive flot, men pyha.. for et arbejde.

  SvarSlet
 3. Supersejt, tænker på om du har taget nevøen i ed, når du nedsætter tempoet?

  SvarSlet
 4. En rigtig god og spændende ide - hatten af for din tålmodighed.

  God pinse

  Kh Jane

  SvarSlet
 5. Nej, hvor ser det cool ud! Og sikke et stort arbejde!

  SvarSlet
 6. Det bliver dæleme godt! Sejt gået indtil videre!

  SvarSlet
 7. Tak skal I have. Jeg er også så tilfreds med det tæppe at jeg er spændt på om nevøen overhovedet får lov at bruge det, medmindre han pakker det ind i plastik for ikke at slide!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails