mandag den 10. december 2012

Takket være sneen / Thanks to the snow

Omelet-sjalet, også kendt under navnet "Det sorte hul" er færdigt! Jeg var jo i Aalborg i weekenden, men pga. sne-kaos var Kastrup lukket nogle timer, og der var ingen fly til eller fra Aalborg da jeg skulle hjem. Så der sad jeg i lufthavnen og keeeeeedede mig...... (Sammen med alle de andre!)
Sjalet var mit eneste fly-strikketøj, og så var det jo bare at komme videre. Selv om jeg havde besluttet mig for, at rækkerne var alt for lange og det var alt for besværligt!
Da jeg kom hjem, manglede jeg kun 1 række og aflukningen, og så var det jo dumt at lade være, ikke? Derfor ligger det nu udspændt på gulvet, og I får det at se i morgen. Jeg er ikke fuldstændig tilfreds, men det skal I nok høre om!

The Omelet shawl, also known as "The black hole" is done! I went to Aalborg this weekend, but due to all the snow on Sunday, Copenhagen Airport was closed for a few hours, and no planes arrived at or left from Aalborg when I was supposed to go home. There I was. In the airport. Soooooo bored! (As everyone else was!)
The shawl was the only knitting packed for the flight, so I just had to continue working. Even though I had decided that the rows were far too long and too much trouble!
When I arrived home, I just needed to knit 1 more row and then cast off, and I guess it would be stupid not to finish it. So now it's lying on the floor, blocking, and I'll show it here tomorrow. I'm not completely satisfied, but I'll tell you about that tomorrow!

2 kommentarer:

  1. Ikke tilfreds? Hmm det ser ellers smukt ud!
    Godt gået for det er lidt krævende at strikke i sort.

    SvarSlet
  2. Det var VILDT krævende! På et tidspunkt var det meget tæt på at ryge ud af et togvindue.... Garnet er superglat, hvilket bestemt ikke hjalp på noget som helst!
    Hmm. Med det in mente skal jeg vist bare være glad for at det er færdigt!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails