torsdag den 20. februar 2014

Og så var der en..... / And then there was one......

Der er sandelig sket tilbageskridt på undulatfronten over de sidste uger! For to uger siden kom jeg hjem fra Myanmar og fandt min gamle undulat syg og generet af en tumor, der var brudt igennem huden. Han blev aflivet af min søster.
Jeg havde så ikke lige forudset, at der røg en fugl mere i går..... Efter en lang dag - hvor jeg til min overraskelse havde vagt! (så meget for at glemme at skrive det i kalenderen!) - kom jeg hjem til en ensom, blå fugl i buret og en død fugl på bunden af buret.
Suk.
Nu skal der så købes ny undulat indenfor de nærmeste dage. Det må så gerne føre til længere tids liv og glade dage!

There has definitely been some major setbacks on the budgerigar-front lately! Two weeks ago I arrived home from Myanmar, finding my old bird sick and bothered by a tumor that had broken through the skin. He was put to sleep (to say it very nicely) by my sister.
I couldn't have foreseen that I would loose another bird yesterday..... After a very long day - on which I had forgotten that I had to work in the evening as well! (so much for forgetting to put appointments in my calendar!) - I arrived home to a lonely, blue bird in the cage and a dead bird on the bottom.
Sigh.
So now I will be buying a new bird within the next days. This time I would like a long time of life and happiness!

8 kommentarer:

 1. Det er rigtig sørgeligt:-( Vi har vores undulat Basse, som vi har haft i et par år. Han står i vores spisekrog, og han er meget selskabelig og hyggelig, og snakker med indimellem, når stemningen ved middagsbordet er høj-eller hvis han tilfældigvis skulle mangle fuglefrø i skålen! Så jeg kan godt forstå, hvis du nu synes, der er lidt stille og trist.

  SvarSlet
 2. Rigtig skidt - håber at du får held med at finde en god, og langtidsholdbar makker til den stakkels tilbageværende.

  SvarSlet
 3. Åhh stakkels ensomme fugl. Håber du hurtigt finder en ny soulmate til den

  SvarSlet
 4. Åh nej, vi holder jo så meget af vores dyr

  SvarSlet
 5. Det er bare saa soergeligt saadan noget. Og undulater er saa herlige. Faar vi billede af din nye tilflytter?

  SvarSlet
 6. Den har nok savnet sin gamle makker. Håber du finder en ny og superfrisk undulat.

  SvarSlet
 7. I aften har den snakket og set ud til at hygge sig. I morgen får den en overraskelse, når jeg (forhåbentlig) køber en ny undulat med på vej hjem fra arbejde!

  SvarSlet
 8. hi christine, i'm sorry to hear about your bird . . i know you have a sweet new one now. i hope they live long and happily!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails