fredag den 27. juni 2014

Rengøring / Cleaning

Jeg er ikke specielt god til at se min nye lejlighed møbleret, hyggelig og MIN, når den bare er tom. Men det hjælper altså en hel del, når man så kan bruge nogle timer på at gå og vaske køkken og mini-værelse. Det er jo altså vældigt, så meget man sviner i sådan en lejlighed, når den ikke er malet et par år! Til gengæld kan man se effekt af sit arbejde på vandet........ (Jeg er ikke i tvivl om, at det sikkert ser ligesådan ud, når min egen er tømt og skal vaskes!)
Det tog kun et par timer, så var de to rum ihvertfald klar til maling.

I'm not very good at imagining my new apartment furnished, comfortable and MINE, when it's just empty now. But it sure helps a lot, when I'm using a few hours washing the kitchen and the tiny chamber. It's really impressive, how much dirt an apartment collects when it hasn't been painted for a few years! It is positive, though, that you can see how much you worked when looking at the color of the water..... (I have no doubt the water from my own apartment looks the same, once it's emptied and washed!)
Only took a few hours, and then the 2 rooms were ready for some paint.
Den grønne farve til kammeret måtte altså lige testes.... Bare lidt!
Og hvad opdager jeg så? At loftsmalingen, som jeg har købt og betalt, er blevet tilbage i butikken! Jeg har simpelthen glemt det..... Meget kæmpestort SUK! Heldigvis har jeg kvitteringen, og jeg må jo ringe til dem i morgen. Det er bare for DUMT! (Hvordan kan man glemme så meget maling? Jeg forstår det ikke!)

I just had to test the green color for the chamber..... Just a little bit!
And what do I discover next? That the painting for the ceiling, bought and paid, remained in the shop! I simply forgot to take it out........ Huge, giant SIGH! Fortunately, I have the receipt, and I guess I'll just have to call the shop tomorrow. It's just so STUPID! (How can you possibly forget that much paint? I don't get it!)

8 kommentarer:

 1. Med alle de spande du havde gang i, så ville det da være underligt, hvis ikke der smuttede en enkelt! Flot grøn farve i øvrigt

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var det nok. Heldigvis er loftsmalingen i hus nu!

   Slet
 2. forstår godt du glemte en spand maling, tænker butikken godt kan huske det og du gerne må hente den :-) Sejt som du får renoveret - her mangler forsat en gang inc loftet

  SvarSlet
  Svar
  1. Spandene stod og ventede. Jeg vil vældig gerne have lejligheden i stand nu, når jeg nu har 2 lejligheder en måned. Det er så besværligt, når man først er flyttet ind, nemlig!

   Slet
 3. Du har sikkert mange ting i hovedet og så kan det jo smutte ;(( men jeg er da enig med Gitte - underligt at butikken ikke så det?
  Rigtig god malelyst - i morgen drager jeg til USA hvor der bare skal nydes og slappes :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skulle gå tilbage og hente de sidste spande, men det havde ingen af os tænkt på. Der var jo rigeligt til begge hænder!
   Heldigvis har jeg fået dem......
   Rigtig god tur til USA!

   Slet
 4. Du fredsens, sikke en effektiv gang nedvaskning. Det må være spændende at komme i gang med malingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sjovt at male! Jeg havde bare glemt alt det med afdækning. GAB, hvor er det kedeligt!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails