søndag den 14. december 2014

Venstre side / Left side

Kanten på den første side af sjalet er færdig! Det er venstre side (vel fordi den skal være over venstre skulder), og jeg har endda fået startet på højre side også.
Det har godt nok taget en del timer i går, men jeg er kommet ned på at kunne strikke et motiv på 30 min (hvis jeg ikke strikker forkert) i stedet for 37 min i starten. Cirka.
Hjørnerne, hvor kanten startes, er noget af det sværeste, jeg nogensinde har strikket. På niveau med tvebinding, tro det eller ej! Højre hjørne var så lige lidt sværere, fordi der var diagram til den første halvdel, hvorefter der så fint stod "strik efter diagram til venstre hjørne, bare spejlvendt". Islandsk strik er ikke for småbørn!!!!!!

The edge of the first side of the shawl is done! It's the left side (I guess because it will be on the left shoulder), and I even started the right side as well.
It did take quite a few hours yesterday, but by now, I can make a motif in just 30 minutes (if I don't make mistakes) instead of the 37 minutes I started out with. Approximately.
The corners, where the edges are started, are some of the most difficult I ever knitted. About the level of two-end-knitting, believe it or not! The right corner was even harder, since only the first half was charted. Afterwards, it read "use the chart for the left corner, just mirrored". Icelandic knitting is not kids stuff!

10 kommentarer:

 1. Du er bare for sej. Er det ikke meget svært at pille op i så fint strik?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke svært at trevle om, men det er svært at fange de bittesmå masker igen! Heldigvis mindede sykredsen mig om i går, hvor GLAD jeg havde været for at hun valgte lige der her sjal, og citerede mig: "Det er halvt perlestrik! Det er jo ingenting"
   Det er godt med gode venner der kan minde en om, hvad man virkelig synes, når man ellers er ved at rive hår ud af hovedet......

   Slet
 2. Uha det lyder svært, men det bliver godt nok flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg glæder mig til at se det efter udspænding!

   Slet
 3. Svar
  1. Tak. Jeg er lidt øm i fingrene, må jeg indrømme.....

   Slet
 4. Saa er det bare om at have tungen lige i munden. Men saa sej en strikker som du er gaar det glat igennem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh - ikke helt. Jeg har godt nok strikket "baglæns" et par gange!

   Slet
 5. Det er simpelhent en brud- to- be værdigt. Så smukt det blir.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er ved at drive mig en smule til vanvid, men nu er det heldigvis nærmest færdigt!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails