fredag den 29. maj 2015

Nye blade / New magazines

I går var jeg en smut i Sverige og fik bl.a. købt en gave der snart skal gives væk. (Guldtræsko! Hvis man ønsker sig træsko af mig, er man altså selv ude om det.....)
Det blev også lige til nogle blade. De har bare et større udvalg i Malmö, og den svenske krone er stadig ikke alt for meget værd, så de føles ikke så dyre.

Yesterday, I paid a short visit to Sweden, and among other things bought a gift that I will give away soon. (Gold-clogs! If you wish for clogs from me, you asked for it......)
I also found some magazines. They have a bigger selection in Malmö, and the Swedish currency is still less than the Danish, so they don't feel that expensive.
Det er jo hyggeligt at kigge på sommerstrik (mens man venter på at det, man lige nu strikker på en eller anden måde bliver færdigt!), men der var nu ikke meget jeg var helt begejstret for.
Denne her bluse er nu meget sød.
Så må jeg kigge videre i de andre blade herhjemme!

It's really nice to look for summer-knitting projects (while waiting for whatever you knit right now to somehow finish!), but there wasn't a lot that I was over the top in love with.
This top, however, is very nice.
And I will go on looking in my other magazines at home!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails