fredag den 4. december 2015

Dobbelt så heldig / Twice the luck

Da jeg var i Esbjerg i weekenden, fik jeg en julekalender! En fin strømpe fyldt med små pakker, alle omhyggeligt viklet ind i garn. Dvs. der er både en gave og garn!
Det var sådan en dejlig overraskelse at få, og jeg glæder mig både til at se, hvad der er i pakkerne og til at finde ud af, hvad jeg så kunne strikke af indpakningen......

When I was in Esbjerg last weekend, I had an Advent calendar! A pretty stocking filled with little gifts, all of them very neatly wrapped in yarn. So I get both a gift and yarn every day!
It was such a wonderful surprise to have this, and I can't wait to find out what's in the gifts and then deciding what to knit from the wrapping......
Da jeg så var kommet godt hjem og det var blevet mandag, fik jeg sandelig en pakkekalender mere! Nissen er kommet på besøg igen.
Mine nevøer og niecer fra Nordjylland har jo en god sans for humor, og jeg må sige, at der er lige dele forventning og frygt gemt i denne her. Men mest forventning.

When I had gotten home and it was Monday, I actually got another Advent calendar! The "nisse" moved in again.
My nephews and nieces from Northern Jutland do have a great sense of humor, and I have to say that I have mixed emotions of expectations and fear for this one. But mostly happy expectation.
Noget nyt i år er, at jeg hver dag får en lille seddel der forklarer hvad det er.
F.eks. fik jeg et askebæger i går.
Der er ikke et øje tørt!

Something new this year is that I get a note every day, explaining the content.
So yesterday, I got clay, which was actually a DIY ash tray!
What a great gift!

6 kommentarer:

 1. Hvor herligt. Kan godt lide din " frygt og forventning".

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig. Synes DIY Askebægeret er en sød ide

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for både kalender og 'askebæger'! Næste dag viste det sig så, at det skulle være en dekoration i stedet.....

   Slet
 3. Det lyder som to fantastiske julekalendere, der er kreative på hver sin måde. Skønt med mennesker der gider at gøre et arbejde for sjov og glæde.
  Jeg er også så heldig at have en pakkekalender og jeg glædes hver dag over at pakkerne indeholder noget der er "lige mig". Du ønskes en fortsat glædelig julekalenderoppakning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nogle herlige mennesker at kende!
   Glædelig oppakning til dig også.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails