lørdag den 28. januar 2017

På vej hjem / Going home

Da jeg skulle hjem, var det lidt vemodigt. Det har bare været sådan nogle dejlige uger! Ved hospitalet var der også et shopping center, hvor der bl.a. var en bager. Den sidste aften, hvor jeg ellers bare skulle pakke, blev jeg nødt til at smage! De VAR gode, de kager. Men det var vist godt at jeg ventede til den sidste aften, for de smagte af mere!

When I was going home, it was a bit sad. These weeks were so wonderful! The hospital was connected to a shopping center, and there was a bakery. The last evening, having nothing to do was packing, I just had to taste them! They really WERE good, those cakes. But I guess it was good I didn't taste them before - they tasted like more cakes!
Pakningen var en udfordring. Jeg havde en ekstra taske med, men der måtte kun være 20 kg i hver, så pludselig var selv garnet ret tungt!
Faktisk blev jeg så desperat, at jeg proppede garn i en af vaserne også. Men kun den ene, for jeg kom i tanker om, at det måske ikke blev så nemt at få ud?

Packing was quite a challenge. I brought an extra bag, but was only allowed 20 kilos in each, so suddenly, even the yarn was heavy!
I got so desperate, I put yarn in one of the vases. But only one of them, since I realized it might not come out again that easily!
Udsigten den sidste morgen var også smuk. Åh, den udsigt! Det var bare så smukt. Gad godt have den med hjem.

The view the last morning was also pretty. Oh, the view! It was so beautiful. I would have loved to bring that view home.
Den sidste dag skulle jeg ud på det andet sygehus i den anden ende af byen. Så mine 40+ kg bagage skulle op ad trapperne og hen til bussen. Åbenbart er jeg faldet lidt af på den, for jeg bar først den ene taske op, så den anden.
De vilde katte skulle ikke bruge mange halve minutter på at komme hen og undersøge, om der evt. var mad i den nye taske ved siden af skraldespanden? Min kollega mente, det var et stort problem at jeg havde efterladt min bagage uden opsyn, men den var jo IKKE uden opsyn! Og jeg tror mere på at kattene var fra Mossad (den israelske sikkerhedstjeneste) end på at de var terrorister.....

The last day, I was going to the other hospital in the other end of the city. So I had to move my more than 40 kilos of luggage up the stairs to the bus. Apparently, I'm a bit weaker, because first I carried up one bag, then the other.
The wild cats didn't need many seconds to start investigating whether this new bag next to the trash container held any food? My colleague meant that it was a big problem that I left my luggage without surveillance, but it WASN'T without surveillance! And I firmly think these cats look more like they are from the Mossad (Israeli secret service) than being terrorists.....
Al baggagen blev omhyggeligt slæbt med hele dagen, og det hele kom med hjem. I går nød jeg så bare at være hjemme. At handle, pakke ud, vaske tøj - og at have et tv!
Så om aftenen slog jeg op til en lille babytrøje mere. I det hjemmefarvede garn som jeg syntes skulle blive til en babytrøje. Mon ikke den snart bliver færdig? I dag skulle jeg gerne være lidt mere effektiv.

All my luggage was carried around all day, and everything came home with me. Yesterday, I just enjoyed being at home. Do some shopping, unpacking, doing the laundry - having a tv!
In the evening, I cast on for another little baby cardigan. In the hand-dyed yarn that I think would be perfect for a baby cardigan. I guess it will be finished soon? Today, I need to be a bit more efficient.

6 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igen. Det har været spændende at følge med dig på tur og se alle de smukke steder. Vil bare hilse og sige at katte kan være nogen frygtelige terrorister, så du har været heldig :-D Knus og hilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - det var sandelig godt jeg ikke vidste at katte er terrorister! Uha, så havde jeg da aldrig turdet tage den med....

   Slet
 2. Dejligt med et vagtværn af katte.
  40 kg bagage? Det er sørme da noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg havde temmelig ondt i hænderne da jeg skulle det sidste stykke fra metroen og hjem! Men hjem kom det hele. (Det var herligt at have elevator i opgangen, iøvrigt, da det skulle det sidste stykke op!)

   Slet
 3. Velkommen hjem. Det har været en fornøjelse at følge din rejse.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails