tirsdag den 19. oktober 2021

Maling / Paint

Jeg kom i gang med at male, og det går planmæssigt. Det er altid fascinerende, hvordan den farve man syntes var "hvid" pludselig ser grå ud ved siden af den nye maling! (Som en skrev til mig. Mørkehvid er en farve! Kan godt huske den fra jeg var barn.....)

I started painting, and it's going according to my plan. It's fascinating, how the color you thought was "white" suddenly looks grey compared to the new paint! (As someone wrote me. Dark white is a color! I remember that color from my childhood....)
Da alt var lukket pga. Corona købte jeg maling over nettet. Men den grønne jeg havde købt var IKKE god. Alt for blå. Passer ikke til mit sengetæppe.

When everything was closed down due to Corona, I bought paint on the internet. But the green color I bought was NO good. Too blue. Don't go with my bedspread. 
Så i går købte jeg denne i stedet. Meget, meget bedre!
I dag er det først kæbekirurg, så videre med to vægge til, inden jeg er klar til den grønne i morgen. Det er praktisk at kombinere tandlæge og maling så jeg ikke bare sidder i sofaen og har ondt af mig selv. 

So yesterday, I bought this instead. Really a lot better!
Today, it's first the dental surgeon, then I'll paint another two walls, before I'm ready for the green wall tomorrow. It's very practical combining dentist and paint to keep me from just sitting on the couch. 

2 kommentarer:

  1. En rigtig skøn farve du har valgt- projekt maling lyder også noget mere hyggeligt end kæbekirurg.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er virkelig meget hyggeligere end kæbekirurg. Helt rigtigt!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails