søndag den 3. oktober 2021

Faren ved at bo alene / The danger of living alone

Jeg fik lyst til at slå op til noget mere. Ikke bare en brun bluse, hvor blød og fin den end er. Gerne noget til en baby, eftersom der er to på vej. 
Så gæstesengen blev fyldt med garn! Lige lidt hjalp det! Men jeg fandt da noget lækkert garn jeg ikke havde kigget på længe, så det kan være det pludselig bliver til en ide. 
Det er altså meget, meget nemt at der pludselig er garn overalt når man bor alene. Heldigvis bliver selv jeg træt af når det er for rodet, så her til morgen fik jeg lige ryddet lidt op.

I felt like casting on for more stuff. Not just a brown sweater, although it's very soft and pretty. Preferably baby stuff, since two are on their way. 
So my guest bed got filled with yarn! It didn't help! But I did find some very beautiful yarn that I haven't looked at for a very long time, and who knows? Might become ideas!
It's really, really easy suddenly having yarn everywhere when living alone. Fortunately, even I don't like when it's too messy, so this morning, I tidied up a bit. 
Det her garn har ligget og hvisket til mig længe. Jeg ved hvad det skal blive og jeg ved hvem det er til. Han bliver større og større, så i går gik jeg simpelthen i gang. Ham, jeg skal strikke til, er helt tosset med tog, men præcis hvad jeg skal strikke må I jo så se i løbet af ugen....

This yarn has been whispering to me for a long time. I know what it will become and who I am knitting for. He is growing bigger and bigger, so yesterday, I just started. The guy I'm knitting for is crazy about trains, but what I'm specifically knitting? You will see during the week......

2 kommentarer:

  1. Det kender jeg kun alt for godt :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Og det er så hyggeligt mens man har gang i alt rodet!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails