lørdag den 19. juni 2010

Der må have været en snegl....

På vejen i Danmark, altså, for det har regnet lidt her!
Ellers har her bestemt været dejligt og hyggeligt og med gode muligheder for at strikke. Men på trods af to en halv dags uafbrudt strikning, er jeg altså kun nået til at kunne skimte slutningen af det første nøgle Angora silk tweed. Det rækker utroligt langt!
Faktisk er det rigtig ærgeligt, at det bare var et parti restegarn, de havde opstøvet på BC garn. For helt ærligt tror jeg, at det garn er helt oplagt til at få en større fanklub! Let og langt. Kan man forlange mere?
I eftermiddag går turen hjem. Med forventet ankomst til matriklen derhjemme tidligst kl. 01. Med store forhåbninger om, at min demente videomaskine trods alt har kunnet finde ud af at optage det store, svenske bryllup, og prins Christians første officielle optræden! (SELVFØLGELIG havde jeg siddet ihvertfald lidt klistret til skærmen, bare et par timer, hvis jeg havde været hjemme. Det havde jeg da!)

3 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal der ses svensk bryllup - jeg skal i al fald! Fjerneren får lov at køre fra start til slut. Man kan jo lave så meget imens - strikke, surfe ...

  SvarSlet
 2. Det glæder mig at det garn er som du beskriver for jeg bestilte nemlig hele fem!! bundter af det i grå, dengang det var der. Jeg kan vist godt glæde mig til at tage det i brug :-)

  Den bliver så fin din buttercup og den er du da snart færdig med hv..

  Mange knus og god aften
  Henriette :)

  SvarSlet
 3. FEM bundter? Så har du nok til et par kjoler, tror jeg. Det er rigtig lækkert, og jeg tror mest du vil ærgre dig over at du ikke købte mere!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails