fredag den 11. juni 2010

Et super godt tilbud

Som tidligere nævnt, så var der rigeligt garn tilbage efter færdigstrikning af kollegaens sjal.
Faktisk var der et helt nøgle med 100 g ud over de 65 g fra det strikkede nøgle. Nok til alt for mange sjaler efter min smag.... (Især når man tænker på alt det lace-garn der i forvejen bor hjemme hos mig)
Der var jo ingen banderole på, men jeg tog det under armen for at besøge Bettedesign. Og - jamen-dog! - både garn, strikker og sjal blev genkendt. På stedet!
Garnet viste sig at være gotlandsk pelsuld fra Sverige, spundet til den tynde tråd, der ikke var længere end 600 m pr 100 g (jeg havde gættet på 1000, må jeg sige) Lækkert, lækkert (og dyrt!) garn. Der hjertens gerne måtte byttes, altså.
Men til hvad? (tænke-tænke)
Nu lå landet sådan, at jeg netop havde købt opskriften på Spidskompetence uden garn, som tilbud hos Bente Geil. Og hos Bettedesign var der sandelig Geilsk bomuld-uld på tilbud i alle farver. Inklusive den smukkeste mørk-pink/lilla farve.
Det vildeste var næsten, at det ene nøgle overskuds-sjalsgarn kunne byttes til hele 5 nøgler Geilsk på tilbud. Det bliver en usædvanlig billig udgave af Spidskompetencen, men jeg glæder mig!

2 kommentarer:

  1. Ja, man har jo lov at være heldig en gang i mellem, glæder mig til at se spidskompetence i dén farve:) Den er bare så smuk. Jeg tror det er samme farve jeg laver løbetid i:)

    SvarSlet
  2. Okay - spændende! Jeg kan virkelig godt lide den farve... Dejlig varm og fin og frisk på én gang, synes jeg!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails