tirsdag den 15. juni 2010

Hvordan finder man "hjem"?

Mine undulater skal passes.
I den forbindelse skal de over i deres lille "campingvogn-bur", som de ikke er vildt begejstrede for.
Det er lille, der er kun én gynge, de skændes og det er generelt bare helt forkert.
Undulaterne er ikke specielt tamme, så de skal jo helst klare at finde derover selv, så jeg slipper for at jagte dem!
Heldigvis gik fidusen med præcis dette undulatpar langt om længe op for mig for et par år siden. Mens mine gamle undulater straks har skyndt sig ud i friheden når lågen blev åbnet, og gerne har siddet i gardinstangen en lang dag og skulet olmt ned til mig, fordi der stod det "forkerte" bur som de ihvertfald ikke skulle ned til.
Disse undulater er lidt mere sære. De forlader helst ikke deres trygge plads, og de står ikke ligefrem på spring for at skynde sig ud i friheden!
Men så fangede jeg fidusen. Disse 2 undulater definerer "hjem" i forhold til resten af stuen. Dvs. når det lille bur står på det store burs plads, og de selv sidder trygt og godt i det store bur (det "forkerte" sted), så længes de voldsomt efter at komme "hjem". De vil for alt i verden ikke blive i det store, hjemlige, elskede bur, hvis de bare kan komme "hjem".
Som det ses, lykkedes det ret hurtigt, og faktisk kravlede de også forholdsvis hurtigt ind i ferie-residensen, så de kan komme hen til deres bedste-venner-i-hele-verden, min søster og svogers undulater (også kaldet Krølle og Bølle).
P.S. Jeg strikker på livet løs (men skal også lige sove lidt!) til i aften, og så må vi se......

1 kommentar:

  1. De må ellers genre holde ferie i kattene voliere - så kan kattene sidde inden for og kigge ud og pipperne kan få passer af motion :-)

    .. ved jo ikke om hyllerne i nettet er undulatsikret.

    ps: hvor længe skal du trække spændingen.. *B*

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails