torsdag den 21. april 2011

Cirkler / Circles

Cirkel-strømperne er færdige. Ialt 70 gram arwetta, mest af det melerede. Jeg må indrømme - jeg var ret spændt på de her strømper! Jeg havde set billeder af mange, og det er nemt at ende med for meget kontrast i hulkrus-mønsteret i forhold til resten af strømperne.
Meeen - jeg er totalt tilfreds med resultatet. Mit håndfarvede garn passer rigtig godt til det blå, der ikke bliver for dominerende.
Strømperne er sendt afsted til modtageren. Jeg håber, hun bliver glad, og at de passer. (De kan ihvertfald komme på mine ben, og så passer de nok til de fleste...)Som bonusinfo er jeg vældig glad for, at der er garn til f.eks. et par strømper mere. Til mig. Med lidt mere af det blå i.Mønsteret kan du finde på Ravelry.The Circle Socks (Ravelry-link) are finished. In total, I used 70 grams of yarn, most of it hand-dyed. I was rather exited about these socks - it is very easy to make to much contrast between the cuff-pattern and the colour of the stockinette stitches. But I totally love these. I think the colours look good together, and the dark blue is not dominating in any way.
The socks are in the mail, and I hope the recipient will find some use for them. They fit my (not too slim) legs, so I guess they will fit all.
Fortunately, there is some yarn left. Enough for socks for me, if I put in some more rows of the blue yarn.

5 kommentarer:

 1. Smart måde at få afprøvet hulkrus mønstret på :-) De er blevet cool

  SvarSlet
 2. De er bare så fine - god kombination af farver ;O)

  SvarSlet
 3. De er da blevet smadder gode. Selvfoelgelig bliver hun da glad.

  SvarSlet
 4. De er da blevet vildt flotte - og ikke dårligt, der er garn nok til et bonuspar ;o)

  SvarSlet
 5. Tak skal I have - det er da bare super, så enige I er med mig! (Uh - jeg elsker det garn!)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails