tirsdag den 17. juli 2012

Mystisk! / Mysterious!

Ligesom Pernille og Ulla har jeg kastet mig ud i det helt store sjals-mysterie, nemlig årets "Mystery KAL" fra West Knits, der hedder Rockefeller.
Første del drillede lidt (vist mest fordi jeg ikke havde læst samtlige linjer i opskriften, men det behøver vi ikke tale mere om, vel?) men efter en smule trevlen op var det godt på sporet.
Det er sjovt! Opskriften har ikke så meget som et eneste, lille-bitte billede af hvordan det skal se ud, næh nej.... Det er bare igang med garn og pinde og selv se det!

Like Pernille and Ulla I joined the big shawl-mystery, that's 2012 "Mystery KAL" from West Knits, a shawl called Rockefeller.
First part wasn't easy (mostly because I hadn't read all the lines of the pattern thoroughly, but let's not talk about that) but after unraveling the first bit, everything turned out nicely.
It's really fun! The pattern doesn't show even a single, teeny-tiny picture of what the shawl is going to look like. Oh no! You just have to grab the needles and see it as it grows!
Som I kan se, besluttede jeg mig for de to øverste farver i min tænketank. Det er jeg glad for! Jeg elsker det let melerede udtryk i begge farver, og tilsammen får de mig til at tænke på chokolade og jordbær. MUMS! Faktisk synes jeg selv, jeg har fundet den fineste farvesammensætning af alle sjaler, og så kan det vel dårligt blive bedre.....
På fredag kommer næste del. Det bliver spændende!

As you see, I decided on the top combination of my various possible combinations. I'm glad I did! I love the variegated look of both colors, and combined they make me think of chocolate and strawberries. YUMMY!
Actually I believe my own color-combination is the prettiest of all the shawls, and I guess it won't get any better than that.....
On Friday the next clue will be sent out. Can't wait!

7 kommentarer:

 1. Hold da op hvor bliver det flot. Spændende at følge de forskellige blogger som strikker. Det kunne være at man på et tidspunkt skulle hoppe på den.

  SvarSlet
 2. Det er så spændende, hvordan alle de sjaler kommer til at se ud:)

  SvarSlet
 3. Det sjal tager sig utroligt forskelligt ud, alt efter hvilke garnfarver man vælger. Spændende hvordan det i det hele taget kommer til at se ud:-)

  SvarSlet
 4. Det er sjovt så forskellig det ser ud rundt omkring. Tænk at farvevalg betyder så meget. Dit farvevalg er helt perfekt, det skal nok blive et smukt sjal.

  SvarSlet
 5. Ja, det er virkelig sjovt, hvor forskellige svalerne ser ud, alt efter garnvalg! Jeg har ikke rigtig nogen ide om hvad det ender med....

  SvarSlet
 6. Hamrende flot Farvesammensætning..
  Det der med ikke at læse opskriften er rigtig dumt. Jeg er næsten færdig med at strikke del 1 ANDEN gang. Jeg havde overset at der skulle være to retriller mellem det glatstrikkede... Grrrr

  SvarSlet
 7. Tak Ulla. Ja - de siger jo altid at man skal læse opskriften igennem, meeeeeeennnn......
  Næste del vil jeg kun strikke en gang!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails