søndag den 26. august 2012

Første gang / First time
For første gang nogensinde har jeg to orkideer i blomst samtidig. Altså - ikke købt med blomster, men de er har fået blomster igen her hos mig. Jeg er meget stolt!
Jeg nyder lidt søndag morgen uden gæster, inden jeg skal til barnedåb. Sikke dog meget jeg har set til familien de sidste uger! Mindstenevøens søster var MEGET jaloux, så nu er der aftalt besøg af hende også. MED Tivoli-tur, selv om jeg er den værste kylling at have med på sådan en. Det må hun bare leve med......
Først tager jeg lige et par ugers gæstepause.

For the first time ever, I have two orchids blooming simultaneously. I didn't buy them with the flowers, but they grew them while staying here at my place. I'm very proud!
Right now I'm enjoying Sunday morning alone, before I'll go to a child baptism celebration. I've seen so much of the family these past weeks! My youngest nephews sister was VERY jalous, so we had to find a day for her as well. Including going to Tivoli! Even though I don't have the courage to try very much that seems dangerous, but she'll have to cope and live with the 'boring' stuff.
But for now, I'll take a few weeks without visitors.....

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Man kan også godt trænge til at være lidt alene. Børn er søde, men det kræver også sit at holde til deres tempo, når man ikke er vant til det. God og forhåbentlig fredelig søndag til dig.

    SvarSlet
  2. Fine orkidéer. Jeg er i bund og grund eremit, forstår udemærket dit behov for alenetid.

    SvarSlet
  3. Ih - jeg er glad for at I forstår det! Nu syntes jeg jo nok, at jeg trængte til selskab efter de der sommer-uger med mere end almindeligt neget hjemmetid og OL-strik, men mit behov er ligesom ved at være dækket allerede..... Heldigvis må man (også) gerne strikke til barnedåb.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails