torsdag den 9. januar 2014

3 år senere / 3 years later

Det er faktisk 3 år siden, at "Pletskud" blev færdig. Til min nevø. Han fortalte straks, at ærmerne var for korte, men havde ikke lyst til at aflevere den til mig for at få længere ærmer.....
Istedet har han brugt den næsten konstant, så der kom huller under ærmerne. Da den blev for pinlig at gå med, afleverede han den alligevel, og nu er den både hulfri og har lange nok ærmer!
Jeg klippede det nederste stykke af ærmerne af og samlede masker op, så jeg kunne strikke nedad. Ikke teknisk svært, men det tog alligevel lidt tid!
Det så virkelig mærkeligt ud med det nye stykke, og jeg overvejede faktisk, om det var det samme garn. Det var selvfølgelig spindeolien, og efter en vask kan man (heldigvis) ikke se forskel!
Nu skal han så bare have hentet den igen.

It has been 3 years, since the "Bulls-eye" was finished. For my nephew. He told me right away that the sleeves were too short, but didn't want to give it back for me to make them longer.....
Instead, he wore it constantly and got holes underneath the sleeves. When it was too embarrassing, he gave it to me anyway, and now it is without holes, with long enough sleeves!
I cut off the lower-most bit, picked up the stitches and knitted downwards.
Not technically difficult, but time-consuming!
The new bit looked very weird and made me wonder if it really was the same yarn! It was the spinning oil, though, and after a wash no difference can be seen.
Now he just needs to pick it up.....

7 kommentarer:

 1. Fedt med en trøje der overlever 3 år- og nu er som nu! Og han stadig bruger den- og så er den altså fed med det der skud! Sidder og tænker om du havde garn lagt til side til arbejdet- eller hvordan dit system er mht det- så det ikke ses at der er repareret? Eller om lageret bare tilfældigvis var velforsynet i den rigtige farve?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde gemt noget af det blå garn, der var købt på spole fra Garnudsalg.dk. Så der var rigeligt!
   Jeg er meget imponeret over, at den faktisk nu er som ny. Han har virkelig passet godt på den.

   Slet
 2. Så fedt med strik der bliver værdsat og efter lidt rep. kan fungere som nyt igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fantastisk! Selv om jeg føler mig lidt som husmor under 2. verdenskrig, når de vendte foret.....

   Slet
  2. hæ hæ, det er der jo heller ikke noget galt i :-) tænk hvad andet du når at strikke i stedet for ;-)

   Slet
 3. Hvor er det bare en god ide. Jeg var ikke klar over, at man bare kunne strikke ærmet den modsatte retning..., men måske har du fra starten strikket det oppe fra skulderen og nedefter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærmet var oprindeligt strikket nedefra, men man kan godt samle masker op "den gale vej", hvis det er et helt glatstrikket stykke. Når man klipper det nederste af, kommer maskerne fint frem!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails