torsdag den 16. januar 2014

Flere striber / More stripesDet går fremad med tæppet. Nu er det oppe på 9 hvide striber, og der skal være 16 ialt, så der er altså lidt vej endnu. Men mon ikke et gensyn med Mr. Darcy i morgen kunne hjælpe lidt på det? Jeg tror det faktisk!

The blanket is showing some progress. I made it to 9 white stripes, and since it needs 16 white stripes to be done, there is still some way to go. But I guess an evening with Mr. Darcy tomorrow can help a little? Must do the trick....
Måske kunne jeg være nået længere. Hvis ikke det var for ham her! I tirsdags var jeg i et hjem med feriekat. En vældig sød, aktiv og nysgerrig kat! Garnet var selvfølgelig vanvittigt spændende......
Efter at have opført et langvarigt snøfte-/hoste-show valgte jeg dog at tage tidligt hjem. MON ikke jeg stadig er allergisk overfor katte? Det forsvandt ihvertfald som dug for solen på vej hjem!

Maybe I would have made more progress, if not for this guy! On Tuesday, I was visiting a home with a vacation-cat. A really sweet, active and curious cat! The yarn was sooooo interesting......
After doing a very long performance of sniffing and coughing, I chose to go home early. I guess my cats allergy is alive and kicking? Every symptom disappeared while I was on my way home!

12 kommentarer:

 1. Det bliver så fint det tæppe og det er da lige før katten matcher :))
  Øv med overfølsomhed, men godt det forsvinder når man forlader årsagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - katten var da også flot stribet!

   Slet
 2. Det er iritende med allergi. Selv tåler jeg ej heller katte, men main coon katte dem har jeg det fint med - norske skovkatte og huskatte så går min allergi helt bersærk. Jeg tror det bliver et fint tæppe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er superirriterende med allergi! Heldigvis mærker jeg sjældent noget til det.....

   Slet
 3. Et gensyn med Mr Darcy, lyder fantastiskt godt. Uhm, det er laenge siden jeg har set ham. Det var liiige inden jul. En titter er noedvendig.
  Er du ogsaa allergisk overfor katte??? Mine arme begynder nogle gange at kloe saa jeg kan blive helt vanvittig. Hvad er det for et flot taeppe du har gang i???

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Ham må man se en gang imellem!
   Jeg er også allergisk overfor katte. Også på priktesten, men det plejer mest at sætte sig i øjnene og næsen....
   Tæppet er til min kommende grand-nevø eller niece.

   Slet
 4. Ærgerligt med katteallergi, - men så er du jo fri for tumult med garnnøglerne.

  SvarSlet
 5. Jeg tror simpelthen en omgang Darcy vil være det helt rigtige til sådan en tæppe strikning. Det bliver godt nok flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver garanteret endnu flottere, hvis man ser på noget pænt imens.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails