fredag den 16. maj 2014

Før kjolen / Before the dress

Mønsteret til babykjolen er fundet. Det skal være en lille "Clara", tror jeg. (Og den skal strikkes, inden hovedet bliver for stort, for den halsudskæring er BARE snæver....)
Men garnet? Det skal jo nok ikke være uld her til sommer, og hvad med farven? Der er kigget bomuldsgarn. Måske skal den være lyslilla, men jeg kan jo selv bedre lide rød. Der skal også være nok af det, jo! Desuden gider jeg trods alt ikke strikke den to gange.......
Nå. Men så gik jeg da bare i gang med en lille Rille-trøje i det garn, jeg havde købt som unisex-farver. Den bliver da sød, ikke? Det er Rasmilla's yndlingsgarn, som er virkelig dejligt at strikke i. Jeg skal på Tour-de-garnbutik i morgen med Sykredsen (med blødt "D"), og så kunne det da være jeg skulle købe et par farver mere. I den pigede afdeling!

The pattern for the baby-dress is ready. It's going to be a "Clara", I think. (And it needs to get done before the head gets to big, since the neck in that dress is SO tight....)
But the yarn? I don't want wool for the summer, and what about the color? The cotton has been searched through. Maybe it will turn out light purple, but I like red better. I also need to have enough yarn, you know! Besides, I really don't want to make it twice......
Well. But then I just started a cardigan in garter-stitch in the unisex-colored yarn I bought. Looking good, don't you think? It's Rasmilla's favorite yarn (cotton and wool), which is really nice to knit with. I'm going on a Tour-de-yarn-shop tomorrow with my knitting group, and maybe I should buy a few more colors. In the girly shades!

4 kommentarer:

 1. Du er da gået helt i selvsving med babytøj :)) Den er sød den lille rilletrøje og så er det bare så hyggeligt med de små projekter!

  SvarSlet
  Svar
  1. HELT i selvsving! Min søster er bekymret. Hun mener ikke, jeg kan styre det, og jeg får helt sikkert problemer, når de andre så også får børn. Men den tid, den sorg. Lige nu er det ret hyggeligt!

   Slet
 2. Nøj, det bliver en fin trøje.
  Du må på jagt efter nyt garn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Uh ja - garn mangler man altid! Især specifikke farver og kvaliteter.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails