søndag den 4. maj 2014

Grå / Grey

Da jeg sidste weekend var på tur, måtte der lidt mere mælkegarn med hjem. Det er så blødt! Der var ikke noget hvidt hos Wadils, og det brune var sådan lidt til den fersken-farvede side, så det endte med at bliver gråt. Jeg tænkte, at jeg ville gentage den lille vest, bare med et helt nøgle garn.
Den blev da også større, og jeg brugte et helt nøgle garn. Så langt, så godt!

When I went on the tour last weekend, I had to buy a bit more milk yarn. It's so soft! The yarn shop didn't have any white, and the brown was a bit peach-like, so I ended up buying grey. I wanted to repeat the tiny vest, this time using an entire skein.
The finished vest turned out bigger, and I did use an entire skein. So far, so good!
Den er strikket oppefra-ned, og jeg lavede rib under ærmet, så den er lidt mere elastisk. Jeg er ikke helt tilfreds. Ville gerne have haft den længere, men der kan vel nok klemmes en baby i den uden at det ligner en bikini-top, så jeg laver den alligevel ikke om......
Den er strikket af 1 nøgle mælkegarn på pind 3, og jeg tænker, at den næste vest skal være efter en etableret opskrift i stedet for bare ud af mit hovede!

It was made top-down, and I did a bit of ribbing down the side to make it more elastic. I'm not quite happy with it. I wanted it longer, but I guess you can squeeze a baby into this one without making it look like a bikini-top, so I'm not going to change it.....
It was made out of 1 skein of milk-yarn using needles size 3 mm, and I think the next knitted vest will be made using an established pattern instead of just using my idea of a vest!

1 kommentar:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails