fredag den 9. maj 2014

Eurovision song contest

I aftes sad jeg i sofaen og så nr. 2 semifinale i det europæiske Melodi Grand Prix. Hold op, det var hyggeligt! Sidde der en hel aften og strikke bærestykke på den mest nuttede babybluse jeg nogensinde har strikket og se tv!
Det bliver nok det eneste jeg får set. Desværre. Skal arbejde lørdag aften, nemlig, men tør man ikke håbe på, at folk bliver siddende derhjemme foran deres tv og ser finale? De gider vel ikke være på hospitalet, vel? (Hvad har man måske panodil til, hvis det ikke er for at holde børn feberfri på lørdag aften? Jeg spørger bare......)
Det var med en lille smule dårlig samvittighed jeg sad der. Men nu havde jeg siddet sent på arbejdet de sidste dage, og det sidste må jeg vel så bare lave i aften. Hyggeligt var det!

Last night I sat on my couch, watching the second semi-finale in the Eurovision Song Contest. Wow - it was so nice! Sitting there an entire evening, knitting the yoke of the cutest baby sweater I ever made, watching tv!
I'm afraid that will be all I'll see. Unfortunately. I have to work Saturday night, you know, but wouldn't it be possible for people to stay at home in front of their TV's, watching the finale held here in Copenhagen? They really don't want to be in the hospital, do they? (What was paracetamol invented for if not to keep kids without fever on a Saturday night? Just asking.....)
I felt a little bit guilty, just sitting there. But I've been working late the last few days, and I guess I'll make the last bits tonight. But I really enjoyed myself!

6 kommentarer:

 1. Det er hyggeligt! Jeg skal sidde i det høje nord sammen med Lidka og Marie-Katrine, det skal nok blive godt :))
  Håber du får en rolig vagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vildt misundelig! Glæder mig så meget til at høre om din tur til garnudsalg.....

   Slet
 2. Jeg sad også og så det - sammen med mit strikketøj.
  Jeg håber, at der ikke bliver så meget at se til dig på lørdag, og ellers må du se det "forskudt" på DR's hjemmeside - selvom det aldrig er det samme som at se det live.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis der bliver tid til aftensmad i aften bliver det en god aften.

   Slet
 3. Jeg mangler bare lige at kunne strikke og blogge samtidig, for strikketøjet suser ikke af sted. Men det kommer da lidt fremad:)
  Jeg plejer ikke at se grand prix, men skulle man gøre en undtagelse i år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske en undtagelse var på sin plads?
   Hulmønsteret på Celeste er ikke så hurtigt, nej, og jeg havde svært ved at få maskeantallet til at passe. Men så fiflede jeg......

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails