tirsdag den 20. maj 2014

Rille-trøje


Den lille rille-trøje fra bogen "babystrik på pinde 3" var ret hurtig at strikke. Den blev færdig søndag og fik hæftet ender og syet knapper i i går. Det tog altså ikke mere end knap en uge at strikke den!
Den er strikket i str. 6 mdr, og da min strikkefasthed ikke er helt, som den skulle være, så ender den såmænd nok med at passe babyen til efteråret. Cirka. (Afhængigt af hvor meget mad hun får!)

The little cardigan in garter-stitch from the book "babystrik på pinde 3" was a really fast one. It was finished on Sunday, and the ends were weaved in and the buttons sewn on yesterday. Took barely one week to make it!
I made size 6 months, but my gauge was off, so I guess it will fit the baby nicely in autumn. (Depending on how much they feed her.)
Den er virkelig tynd, blød, lun og meget let. Faktisk er der kun brugt 57 gram af Rasmillas yndlingsgarn! Jeg fatter det virkelig ikke......
Jeg strikkede ærmerne rundt i stedet for at strikke frem og tilbage og sy sammen til sidst. Jeg er nemlig ikke god til at sy retstrikkede ting sammen, så jeg er tilfreds. Det gik ret nemt og hurtigt, og jeg regner med, at "hullerne" mellem strømpepindene forsvinder efter en vask.
Alt i alt er jeg godt tilfreds.

It's really thin, soft, warm and very light. Actually, it only took 57 grams of Rasmilla's yndlingsgarn! I really don't get it......
I knit the sleeves in the round instead of back and forth with the need for sewing. I'm not very good at sewing garter-stitch things together in a way that makes me happy with the result. It was really easily done, and I count on the "holes" between the double pointed needles to go away after a wash.
All in all, I'm very happy with it.

15 kommentarer:

 1. Hvor er den sød - imponerende at der kun er gået 57 gram - det er en billig omgang :)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en billig omgang! Men ikke godt for lagernedbringning.....

   Slet
 2. Den var godt nok lækker, og utroligt at den kun vejer 57g!
  Den lille pige bliver da godt nok forkælet :) tillykke med den nye tittel. På færøsk er du nu "ommedidd".

  SvarSlet
  Svar
  1. Ommedidd er en fin titel!
   Det søde lille pus skal vist nyde det, så længe hun er eneste aftager. Hendes mor syntes det var fantastisk at føde, og hendes faster er fuldstændigt skruk. Så det er vist meget godt, at jeg synes babytøj er hyggeligt lige nu!

   Slet
 3. Sødt lille trøje. 57 g. er jo næsten ingenting :)

  SvarSlet
 4. Den er blevet så fin! Hvad med et par bukser, der matcher?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en god ide. Lige nu står den dog på kjole.

   Slet
 5. Den er virkelig smuk. Pudsigt nok har jeg lige færdiggjort en magen til, men kun i ensfarvet. Jeg strikkede den i Drops Baby Alpaca og brugte 93 gram.

  Hvordan har du lavet den fine hvide kant langs forstykkerne? - Please tell me...

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have. Med hensyn til kanten har jeg bare fulgt opskriften. Jeg samlede masker op i hver rille og lukkede af samtidig med at jeg strikkede den første pind. Det er blevet overraskende godt.

   Slet
 6. Jeg bliver snart nødt til at skaffe mig en af de bøger! Der bliver jo virkelig produceret nogle skønne ting derfra. Det er en fantastisk fin lille cardi, du har fået lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Lene Holme Samsøe er en garvet baby-designer!

   Slet
 7. Hvor er den da blevet sød.
  (Jeg er misundelig. Jeg får INTET strikket.)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails