torsdag den 28. august 2014

Markmus / Fieldmouse

I projekt "se så lige at få strikket de strømper, du har lovet!!!!" er jeg nået til at være i gang med strømper til min nevø på næsten 15. Ekstra lange i str. 45. Dybt suk.
Den ene er da færdig, og farverne er egentlig pæne, synes jeg, selv om det bare er brun og sort. Den brune hedder markmus og har ret meget spil i farven.
Opslagningskanten er en estisk knudekant, som jeg lærte i juni. Så de er altså lige pimpet lidt ekstra, selv om min nevø nok er ligeglad!

In my project "get started and knit those socks you promised to make!!!!!" I have started socks for my almost 15 year-old nephew. Extra long and extra large. Deep sigh.
One of them is done, and the colors are really nice, I think, even though it's just brown and black. The brown is called field-mouse and has a lot of shades.
The cast-on is and Estonian thing with knots that I learned in June. So these socks are spiced up a bit, although I bet my nephew doesn't care!

4 kommentarer:

  1. Ja,str 45 er stor. Jeg har en der bruger str 44. Er ved at strike en sømandstrøje, og der bliver også heppet pænt, den skal være færdig til den 5/9. Dejligt han endelig vil bruge mors hjemmestrik.

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh - det er jo lige om lidt, du skal være færdig! Hep, hep!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails