søndag den 10. august 2014

Sydpå i weekenden / Going south for the weekend

Weekenden har været spenderet i hyggeligste selskab på Falster, i sommerhus tilhørende et medlem af Sykredsen (med blødt "D").
Der var så smukt og fredeligt, og de lokale indbyggere (hvoraf der ses en på det øverste billede) var generelt fredeligt, omend man ikke havde lyst til at dele sin seng med dem.......

This weekend was spent in the nicest possible company on Falster, in a summer-house belonging to a member of the Sewing circle.
It was so beautiful and peaceful, and the local citizens (you can see one on the top photo) were generally peaceful, although you had no wish to share your bed with them.......
Jeg var i vandet! For første gang i år. Det var dejligt og koldt, og der var nogle vældige bølger i modsætning til fredag aften, hvor vandet var så stille at månen kunne lave en sti henover overfladen!

I went bathing! First time this year. It was nice and cold and there were some big waves in contrast to Friday evening, when the water was so still the moon could make a path across.
Der var stearinlys og hygge. Nå ja - der var også regn og storm, men så strikkede vi bare og så film! Nu er jeg så ikke helt så langt bagud på strømper som jeg har været. Tak for en dejlig weekend!

There was candle-lights and "hygge". Oh well - we had rain and storm as well, but then we just knitted and watched movies! Now I'm not as far behind concerning sock-knitting as I was. Thank you for a lovely weekend!

2 kommentarer:

  1. Sjovt vi har også været en tur på Falster her i weekenden :)
    Dejligt du havde en hyggelig weekend :)
    KH Micha

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails