fredag den 14. oktober 2016

Arbejde / Work

Det der arbejde! Nu har jeg været der i godt et år, og har været på brandøvelse her for nylig, hvor vi sluttede af med en praktisk øvelse i "Afdeling Kaos". Det var ret lærerigt at skulle få alle patienter ud og at opdage, hvordan man lige selv reagerede! (Men ud over det ligner svenske brandkurser de danske.)
Det er stadig rigtig skønt at arbejde derovre. Kaos betegner vel på en måde meget godt sådan en børneafdeling med rigtig syge børn, hvor man ikke helt kan forudse, hvad der sker om en halv time, men det mærkelige er, at jeg trives med lidt kaos. Ved ikke helt, hvad der er galt med mig.......
De dage, hvor vi har lige rigeligt med uforudsete ting og meget syge patienter kunne jeg godt ønske mig lidt fred og overskuelighed, men jeg ved jo godt, at det ikke ville vare mange dage inden jeg kedede mig!

That work thing! I worked there a bit more than a year, and recently had the fire-fighting course, ending with a practical thing in "Department Chaos". We learned a lot, getting all the patients out and discovering our own reactions! (Apart from that training bit, Swedish fire-fighting courses are a lot like Danish.)
I still love working there. Actually, chaos is a fine description of a pediatric department like that with really sick kids, making it impossible to know what will happen in 30 minutes, but the strange thing is that I like a little chaos. I'm not quite sure what is wrong with me......
There are days with plenty of unexpected things and very sick patients, when I wish to be somewhere peaceful and manageable, but I do know that it would only be a matter of days before I got bored!

4 kommentarer:

 1. Det er det samme med anæstesilæger, efterhånden som man bliver mere rutineret, bliver der mere og mere kedeligt, så på mit niveau er det nok omkring 95 % kedsommelighed og 5 % panik, og vi lever for de 5 %, jo værre, jo bedre, hvis det altså ender godt, ellers er det ikke sjovt. Vi har et spændende, udfordrende og varieret arbejdsliv, og nogle gange er rødvinen fredag aften ret velkomment.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Og så er det bare så vidunderligt når man kan gøre en forskel! Men lidt adrenalinjunkie er man vel altid....

   Slet
 2. Herligt, når man trives med sit arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det bedste! Der er ikke noget værre end et arbejde, hvor man ikke er tilpas. Overhovedet. Jeg har været meget heldig at havne på en rigtig god afdeling nu!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails