søndag den 23. oktober 2016

Det sværeste at pakke / The hardest thing to pack

Det er meget mærkeligt at pakke. Tøj? Ikke noget problem! Overhovedet! Lidt til ude, lidt til inde og så kører det.
Men strikketøjet! Noget til flyet, f.eks. Noget til kongressen, som man ikke skal tænke for meget over, og noget til ind imellem. Det tager altid helt utroligt lang tid at pakke strikketøj! De rigtige pinde, vinde garn op, huske sy-grejer og evt. et ekstra strikketøj, HVIS nu jeg falder i et tidshul og får strikket 3 dages arbejde på en eftermiddag.
Nå. Men Xerneas er pakket og klar til en flytur, tror jeg nok lige. Der er ihvertfald ekstra garn i alle mulige farver til kronen. Glæder mig meget til at se den færdig.

Packing is really a strange thing to do. Clothes? No problem! At all! A bit for outside, a bit for inside and then I'm almost there.
But the knitting! Something for the plane, for instance. Something for the congress that doesn't need a lot of concentration, and something for in between. It always takes like forever, packing my knitting! the right size of needles, winding yarn, remembering my needles and scissors, and maybe an extra project, IF I happen to fall into a time-pocket and suddenly knit 3 days worth of work in a single afternoon.
Well. Xerneas is packed and ready for a flight. He is! Extra yarn packed in different colors for the antlers. Can't wait to seeing this finished!

6 kommentarer:

 1. Det er også noget af en opgave - sådan er det også, når jeg skal pakke den slags til en ferie ;-D

  SvarSlet
 2. Det ser. Super flot ud det du har gang i. Jeg tror Luca kommer til at bo i den.
  Det med strikketøjet kender jeg kun alt for godt. Kom af sted il tyskland med en rundpind der var ved at drive mig til vanvid, og var der en strikkebutik lige i nærheden som kunne hjælpe mig NEJ.

  SvarSlet
  Svar
  1. DET er træls at sidde fast med en irriterende rundpind!
   Luca og hans søskende er faktisk ret taknemmelige at strikke til. Hvis altså jeg strikker noget de kan lide. Luca kan lide det hele ;-)

   Slet
 3. Den er blevet rigtig flot, sikken energi du har. Den må du, den får du brug for igen, med alle de ender. God arbejdslyst. Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Heldigvis er jeg god til også at få monteret, men gys, hvor er det kedeligt! Er heldigvis godt på vej.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails