tirsdag den 7. marts 2017

5

Den næste i familien der har fødselsdag, er min nevø, der fylder 23 på fredag. Han var så sød at give mig en strikkebog i julegave, så hans strømper er med et vævestrikmønster fra den bog.
Da han har (relativt) store fødder, tænkte jeg at 3 farver var godt. Så løb jeg ikke tør! Jeg valgte 3 maskuline, lidt diskrete farver i blå, brun og grøn, og så gik jeg i gang.

The next birthday in the family is my nephew turning 23 this Friday. He was sweet enough to give me a knitting pattern book for Christmas, so I picked a slip-stitch pattern from that book.
Since he has (relatively) large feet, I picked 3 colors. I didn't want to run out of yarn! I picked 3 discreet, masculine colors in blue, brown and green, and then I set off.
2 uger senere er de så færdige, og noget så pæne, hvis jeg selv skal sige det! Det tog lidt tid at vikle garn ud for hver pind, og det var ikke super nemt at sidde i toget med 3 nøgler garn, men det gik.
OG SÅ LIGNER DET MULTIFARVET GARN!!!!!!
Suk. Men jeg ved jo at det er mønster. Han bliver glad for dem, og jeg tror de passer ham. De er ihvertfald temmelig for store til mig! Ialt vejer de 115 gram, så tunge blev de heller ikke. Mønsteret var alligevel sjovt at strikke, og som sagt - tror, jeg skal prøve det med en multifarve og en ensfarvet også! Bare 2 farver er sikkert også flot.

Two weeks later, they are done, and I think they look so nice! It took some time unwrap the yarn for every new round, and it wasn't that easy having 3 skeins on the train, but it worked out.
AND THEN IT LOOKS LIKE MULTI-COLOR YARN!!!!!
Sigh. But I know the pattern is there. He will love them, and I think they fit. They are quite a bit too big for me! They weigh 115 grams in total, so they are not heavy, either. The pattern was fun to knit, though, and as I said before - I think I want to make these with a multi-color and a uni-color, too! Using just 2 colors will look nice, too.

2 kommentarer:

  1. Du er bare for vild. Store strømper, mønster og tre farver, - det skal ikke være let. Men de er blevet flotte!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Jeg er nok lidt skør. Og tro det eller ej - træt af strømper lige nu! Der mangler lige 4 par inden marts er slut.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails