tirsdag den 7. november 2017

Hvornår har man nok? / When do you have enough?

Jeg ved ikke, hvordan I andre har det, men jeg elsker at få nye strikkebøger. Der er så mange fine, nye bøger lige nu, og så mange af dem, der er "klassikere", allerede inden de er nået ud i butikkerne.
F.eks. denne her fine, nye, store bog om stjernetrøjer af Vivian Høxbro. Det var selvfølgelig på tide, at den kom på dansk, og herligt, at der er så mange mønstre, men jeg ved ikke, hvornår jeg lige får strikket noget fra den.
Men derfor kan man jo stadig hygge sig med at kigge i den!

I don't know how you feel, but I just love having new knitting books. There are so many beautiful new books right now, and many of them are "classics", even before they reach the shops.
For instance this pretty, new, big book on "star sweatres" by Vivian Høxbro. Of course it is about time it was published in Danish, and lovely that it holds so many patterns, but I really don't know when I will get around to knitting something from it.
But you can still have fun looking in it!
Jeg er faktisk ret godt udstyret til "tør-strikning". Bogreolen bugner! Det er herligt, synes jeg. Det er så hyggeligt at kigge opskrifter.
Hvordan har du det med strikkebøger? Hvad gør man dog, når man elsker dem alle sammen og ikke vil undvære dem?

I'm actually well equipped for "dry-knitting". The book-case is filled to the brim! I love it! It's so nice looking at the patterns.
How do you feel about knitting books? What to do when you love all of them and don't want to live without them?

6 kommentarer:

 1. Har det som dig. Har netop købt bogen 42 norske kofter fra lindesnes til nordkap. Ved ikke om jeg nogensinde får strikket noget fra den men den er skøn at kigge i. Jeg har ellers en regl med mig selv omkring det at købe bøger. Eks. er der 17 opskrifter i en bog skal jeg kunne se mig selv strikke mindst 7 af dem ellers køber jeg ikke bogen.😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, den bog lyder flot! Det er en god regel du har. Jeg køber ALTID Anette Danielsens nye bøger, og der er som oftest en del modeller jeg kunne tænke mig at strikke. (Så er det lige, om jeg får det gjort!)

   Slet
 2. Er helt enig - strikkebøger kan man ikke få for mange af, og jeg falder tit for fristelsen, så jeg har rigtig mange - også et par stykker fra 40`erne, jeg har arvet fra hhv. min mor og svigermor. Jeg kan se, at nogle af disse modeller bliver genopdaget, dog med et moderne tvist!

  SvarSlet
  Svar
  1. Gamle strikkebøger er virkelig sjove at kigge i! Det er sjovt, når de gamle modeller kommer på mode igen, og det er så hyggeligt at kigge i bøger som man på en eller anden måde har minder fra. Jeg har også nogle arvede som jeg husker fra jeg var barn.

   Slet
 3. Jeg har ikke en eneste. Jeg låner på biblioteket, finder enkeltopskrifter på nettet, som jeg køber elektronisk, låner en sjælden gang af veninder. Men jeg synes, der er mange flotte bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget imponerende! Du laver så mange fine ting. Men så meget rygrad har jeg bare ikke. Jeg har til gengæld OGSÅ mange elektroniske opskrifter!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails