tirsdag den 5. februar 2019

Spun, Ann Arbor

I julegave fik jeg et gavekort til "Spun", den dejlige garnbutik i Ann Arbor. Selvfølgelig skulle jeg bruge det, og faktisk lykkedes det mig denne gang at komme HELT alene i garnbutik!

For Christmas, I had a gift card to "Spun", the lovely Ann Arbor yarn shop. Of course I was going to use it, and I actually succeeded in going there ALL by myself!
Det betød selvfølgelig, at jeg kiggede på det hele. Og mærkede på det meste. Det var ret svært at gå forbi reolen med Malabrigo "Dos Tierras" som jeg strikkede min Ravello sweater i. Det er så lækkert! Der var et kæmpe udvalgt af farver.

Of course this meant that took the time to look at everything. And feel most of the stuff. It was hard passing by the section of Malabrigo "Dos Tierras", which I used for my Ravello sweater. It is so yummy! There were so many colors.
Denne her strikkede model kiggede jeg også meget på. Jeg fandt forskellige kombinationer af meleret lyserødt eller rødt garn med en kontrastfarve som kant.
Til sidst følte jeg mig dog overbevist om, at jeg nok ikke ville bruge en helt lyserød sweater så utroligt meget. Selv om det er en fed farve!

This knitted model also took some of my time. I found different combinations of multi-colored pink or red yarn with some different contrast-colors for edges.
In the end, I felt convinced that I would probably not use a pink sweater a whole lot. Although the color is really cool!
Jeg kom i tanker om noget virkelig flot garn henne ved starten af min rundtur og gik tilbage og købte det. De blå toner i garnet er SÅ fine, og det skal helt hundrede blive til noget til mig. 
Der skulle være nok til en sweater mere eller mindre i glat. (Jeg vil gerne strikke en "Hexagon" til.)

I remembered the really pretty yarn that I found at the beginning of my tour, so I went back and bought it. The blue shades are SO pretty, and this yarn is definitely going to be for me.
This should be enough for a sweater en stocking stitch. (I would like to make another "Hexagon".)
Nå ja - og så måtte jeg lige have lidt mere "crazy" garn. Det er bare så sjovt! Alt i alt den perfekte høst til årets første garnkøb!

Oh well - and then I just needed a bit more "crazy" yarn. It is so much fun! All in all, it was the perfect result of my first yarnshopping this year!

6 kommentarer:

 1. Du gjorde det rigtige valg ved at købe det blå garn istedet for det pink.Det ser meget lækkert ud.Det røde garn ser meget spændende ud .Jeg er ofte fascineret af de multifarvet garner,men det strikket resultat er til gengæld ofte skuffende.Mange gange er der mikset for mange forskellige farver sammen.Det giver et rodet billede.Hvis farverne er en primærfarve sammensat med dens sekundære farver giver det et flot resultat .Det changerer, giver et spil, da det er nuancer til den primære farve.Det blå garn du har købt er på den måde.Personligt kan jeg ikke lide garn med 2 primærfarver og en masse sekundære farver.Det bliver spændende at se det færdige resultat af disse garner.
  m.v.h BRIT

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du nok ret i. Der skal være lidt kontrast.

   Slet
 2. Det var da en perfekt julegave.

  SvarSlet
 3. Hejsa Christine,
  jeg kan se at du er vild med Malabrigo. :-)
  jeg mener at de også har den hos Wollsucht i Flensburg, du kender forretningen. du er jo nogle gange på besøg her i vores dejlige by. men der findes også en tysk hjemmeside www.lanade.de de sælger også Malabrigo.
  så behøves du ikke at rejse til Ann Arbor for at købe det, jeg ved der er også noget familie der trækker.
  forsat god søndag. mvh Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet! Ja, Wollsucht er en dejlig butik!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails