torsdag den 21. februar 2019

5

Årets femte par strømper tog virkelig ikke lang tid at strikke. Faktisk tog de knap 2 døgn, men de er heller ikke alt for store.
Lille Frk. T2 bliver snart 4 år, så hun skal selvfølgelig også have strømper! Jeg fandt noget at det rigtig tøsede garn (sådan i pige regnbue-farver. Ish.) og strikkede derudaf.
De er blevet nogenlunde ens. Som sædvanlig er det pind 2,5, og de vejer 35 gram.
Og ja. Det næste par strømper er i gang. I må se lidt af dem i morgen......

This years fifth pair of socks didn't take too long to knit. Actually, it took a bit less than 2 days, but they are not that big.
Little Miss T2 will turn 4 years very soon, so of course she is getting socks! I found some of my most girly yarn (you know. Girly rainbow colors. Ish.) and started knitting.
They are almost identical. As usual, I used size 2.5 mm needles, and they weigh 35 grams.
And yeah. The next pair of socks have been started. You will get a glimpse tomorrow.......

4 kommentarer:

 1. Du er som sædvanlig hurtig med at strikke sokker.Du er nu foran mig,da jeg fortsat sidder med sokker nr.5,men de er snart færdige-formentlig i morgen. Alle sokkerne jeg strikker for øjeblikket er str.44.Det tager lang tid i den størrelse.Jeg har nu købt mange nøgler i Dale alpaca forte.Det er blødt og lækkert.Det indeholder dobbelt så meget alpaca sammenlignet med Du store alpaca sterk.De færdige alpacasokker har jeg vasket i maskinen.De er uforandret - måske endnu blødere.Har du prøvet at strikke med dobbelt garn til sokker ?Modtageren ønsker sokker med så meget som muligt af alpacaen betinget den større varmeeffekt alpacaen har.De skal samtidigt være meget tykke.Der findes ikke noget strømpegarn der indeholder 80 % alpaca og samtidigt er meget tykt.Du store alpaca big sterk indholder 40 % alpaca og er meget tykt.Jeg må prøve at lave en test hvor jeg strikker med dobbelt garn af DALE alpaca forte.
  BRIT

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Jeg strikker ind imellem med alpaca, men kun til mig selv. Til andre strikker jeg mest i noget der kan tåle andet end uldvask. Nå ja - og så kan jeg bedst lide de tynde sokker. Nogle gange strikker jeg med dobbelt garn, men det er ikke så tit.
   Bliver spændende hvordan det går med din test!

   Slet
 2. Glade strømper til lille frøken T. Du er hurtig som lyden, når det gælder strømper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det hjælper med sådan en familiefest en hel dag!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails