mandag den 11. februar 2019

Det har lige været kinesisk nytår, og det nye år er grisens år.
(Det er sjovt med kineserne og hvordan de har et dyr for hvert år.)
Nå. Man kan finde opskrifter på fine strikkede eller hæklede grise, men i dag bliver det så noget andet - en grisejakke! Hvis du har en gris i dit liv, så lav en. Bare fordi du kan!

It was just Chinese New Year, and this year is the year of the pig.
(Funny with the Chinese and how they have an animal for each year.)
Well. You can find patterns for pretty knit or crochet pigs, but today it will be something else - a pig-coat! If you have a pig in your life, then make one. Just because you can!

4 kommentarer:

 1. Dine strømper i går var meget flotte.Det er faktisk rigtigt ,at de minder om nordlysets farver.De fleste nordlys,jeg har set er i disse farver,men de har også været i blå-lilla farve.Det er iøvrigt lige imponerende, hver gang man ser dem uanset, om det været i Nord-Norge,Nord-Sverige,Svalbard,Island eller Grønland.
  For en gangs skyld er jeg længere fremme end dig m.h.t antallet af færdige sokker.Jeg er begyndt på nr.5 i alpaca sterk fra DU STORE ALPACA.Det sidste par (nr4) var strikket i Sandnes alpaca strømpegarn,som desværre er udgået.De er fantastikke bløde.Det bliver spændende om de forandrer sig efter at have været i vaskemaskinen.Du Store Alpaca Sterk virker også meget blødt og lækkert.De indeholder dog kun halvt så meget af alpaca sammenlignet med Sandnes strømpegarn-derfor mindre varme.Jeg har også startet op på et par sokker i adlibris socki stonewash pinde 5.Det giver en meget speciel effekt,da jeg kombinerer 3 forskellige farver i stonewash.Jeg har købt 10 kg af dette garn.Familien ønskede tykke strømper.Da det er størrelse 44 jeg strikker ,er jeg glad for ,at det går lidt hurtigere med det tykke garn.
  BRIT

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, det er sejt! Sikke meget du får strikket!

   Slet
 2. Den opskrift skriver jeg på listen, - langt nede ;) Jeg har ikke så mange grise i mit liv. Men min søn fyldte 30, den dag vi gik ind i grisens år, og dét var han ret vild med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - det er ok at sætte det ret langt nede på listen! Jeg er imponeret over det overhovedet kommer på....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails