torsdag den 7. februar 2019

Jetlag

Hver gang jeg kommer til USA, har jeg temmelig meget jetlag. Jeg er altid ved at besvime kl. 20 om aftenen, og til gengæld vågner jeg så rigtig tidligt om morgenen.
Søde Bailey er ikke altid så vågen på det tidspunkt, så det er ikke altid han lige opdager at jeg er vågnet. (Så han er nok ikke den bedste vagthund.....)
Men de fleste morgener lykkedes det, og det er SÅ hyggeligt med en hund i sengen! Også selv om det ikke er så produktivt, fordi man er nødt til at bruge den ene hånd på at klappe ham.
Da jeg så kom tilbage, opdagede jeg igen, at den bedste kur mod jetlag er at stå rigtig tidligt op om morgenen. Jeg sover ihvertfald ret godt om natten indtil vækkeuret ringer.
Savner jeg så en hund her i Danmark? Nej. Det der med at samle hundelorte op er bare ikke lige mig.....

Every time I go to the US, I get some serious jetlag. I'm always almost fainting by 8 pm, but on the other hand, I wake up really early in the morning.
Sweet Bailey isn't very awake this time of the morning, so he won't always notice that I'm awake. (So I guess he wouldn't be the best watchdog....)
But most mornings, I succeeded, and it is just SO nice having a dog in the bed! Even though it's not very productive, since you need to keep one hand free to pet him.
Going back, I once again realized how the best treatment for jetlag is getting up really early in the morning. I really sleep very well at night until my alarm clock goes off.
So, do I miss a dog here in Denmark? No. The entire collecting dog poop is just not for me.....

2 kommentarer:

  1. Jetlag er så træls, - godt du efterhånden finder dine metoder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal vist bare overstås, det der jetlag. Det er SÅ træls....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails