søndag den 10. marts 2019

Blade / Magazines

Der var virkelig mange planer for hvad jeg skulle nå her den sidste uge. Jeg er nået et godt stykke, men det føles alligevel som om jeg ikke har lavet noget som helst. Bare fordi der er lang vej igen.
Nå. Men en af planerne er, at jeg skal have kigget alle blade igennem for at finde ud af, om jeg kommer til at bruge noget fra dem. Jeg kan godt lide blade! Det er heldigvis hyggeligt at sidde og kigge i.

There were so many plans for what I wanted to do this past week. I did a good bit, but still it feels like I did nothing at all. Just because there are lots left to do.
Well. But one of my plans is to look through all my magazines and decide whether I'll ever use anything from them. I like magazines! Fortunately, it's nice sitting there looking at everything.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Åh, hvor jeg grinede af den kommentar! Tak! Ja, du har helt ret.

   Slet
  2. Altså, det er jo "fagblade" Der er så mange gode ideer i Alt om Håndarb. man kan lave samme med børn. Og nutidens designer henter også inspi. fra dem. Jeg gemmer hver og et!

   Slet
  3. Det er så skønt! Alle deres idé og teknik sider. Eller bare at kigge på hvordan moden var dengang.....

   Slet
 2. Ja det er hårdt at skulle rydde op og ud.
  For et pår år siden fik det store rum i vores kælder en ordentlig tur,det tog en hel uge og jeg lever stadig lidt højt på det 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da sandelig også sejt gjort! Det er nu skønt, når man på en eller anden måde får det gjort, selv om det virker helt uoverskueligt før man går i gang.....

   Slet
 3. Engang gemte jeg også blade. I dag har jeg ingen liggende, men bruger google, pinterest og alle de andre steder, hvor man kan finde ideer. Og det fylder ikke i hjemmet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan virkelig meget på nettet. Jeg elsker dog mange af mine blade - nogle af de klassiske 70'er opskrifter og alle de "Alt om håndarbejde" som jeg husker fra min barndom og ungdom. Der er godt nok mange følelser og hygge i dem, så jeg tror en del af dem får lov at følge med, selv om jeg ikke vil sy noget fra alle.... Jeg elsker også at kunne sidde med et blad og at kunne proppe det i tasken og tage med.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails