torsdag den 7. marts 2019

Noget stort / Something huge

Jeg har fri i denne uge. Afspadsering. Planlagt for ret længe siden, men jeg havde ikke planlagt, hvad jeg så skulle lave! Noget med at læse artikler og sådan noget.
I stedet er jeg i gang med at male og pakke. Jeg skal nemlig flytte!
Forude venter et fint lille rækkehus på Amager med plads til mig og alle mine ting, med en lille have, og med plads til gæster, så alle dem fra Jylland kan få en seng, hvis de skulle komme forbi.
Jeg glæder mig helt enormt, selv om jeg godt kunne leve uden hele det der pakke-noget. Jeg har så valgt at begynde at male samtidig, fordi det hele skal være hvidt. (HVOR kedeligt og fantasiforladt er DET? Jeg spørger bare!)
Og I kan selvfølgelig godt forberede jer. I skal NOK høre mere om hus og flytning!

This week, I'm off from work. Planned a long time ago, but I hadn't really planned what I was going to do! Reading articles and stuff.
Instead, I started painting and packing down stuff. Because I'm moving!
Ahead down the road I have a pretty little row-house on Amager waiting for me. With space for me and all my stuff, with a tiny garden, and with room for guests, so that all the people from Jutland can get a bed if they should happen to be in Copenhagen.
I just can't wait, and I could really manage without all the packing stuff. I chose to start painting at the same time, since I'm supposed to leave everything white. (HOW boring and imagination-less is THAT? Just asking!)
And you might as well brace yourself. There will be PLENTY more about house and moving!

14 kommentarer:

 1. Spændende. Tillykke med det nye hjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja, det er VILDT spændende!

   Slet
 2. Eiii, stort tillykke med den nye bolig. Det glæder jeg mig til at høre meget mere om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Der skal nok komme mere her, selv om det lige nu mest er pakning og maling. SÅ kedeligt.....

   Slet
 3. Ved nytåret skrev du, at du kunne tænke dig et rækkehus på Amager.Jeg var på rejse, så jeg fik ikke kommenteret det.Det er godt, at du har sprunget ud i det.Du kommer ikke til at fortryde det.Det er dejligt med have uanset hvor lille den er.Man registrerer årstiderne mere ved at have egen have.Man kan grille mad sammen med venner. Håber at du har købt huset primært for din egen skyld.Tænk positivt-det er den bedste tid at flytte.Vi går mod forår.Du kan sidde i din egen have hele sommeren.Du har formentlig kortere transporttid til arbejdet.Uanset til lykke ,til lykke.Godt gået at du har gjort det.
  BRIT

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - du kan TRO det er for min egen skyld! Det bliver heller ikke noget hotel. Jeg kan godt have gæster, selv om jeg skal arbejde. Men jeg vil nyde at være sammen med dem når jeg er hjemme!
   Jeg glæder mig mægtigt til at flytte derud.

   Slet
 4. Tillykke med hus og have, håber du får masser af gæster i fremtiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja, det er hyggeligt at se familien, og jeg glæder mig rigtig meget over at jeg får plads til min søster og familien når de på et tidspunkt kommer på ferie fra USA.

   Slet
 5. Tillykke med nyt hus :)

  SvarSlet
 6. Iiih, sikke da spændende. Det bliver spændende at høre mere om. Tillykke med huset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt spændende! Lidt skrækindjagende også, men jeg glæder mig SÅ meget til at slippe for over- og underboere. Jeg kan hoppe rundt i skistøvler og støvsuge, hvis jeg skulle få lyst!

   Slet
 7. hvor er det dejligt for dig. hjerteligt tillykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ih, jeg glæder mig......

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails