lørdag den 8. juni 2019

Runa

Jeg har været til kongres et par dage. (Faktisk i Liverpool. Det må I høre mere om i morgen!) Jeg har virkelig strikket og forsøgt at være fokuseret. (Især, da sygeplejersken og fysioterapeuten mente at jeg bestemt strikke en NEDERDEL! Jeg måtte jo vise dem, at det var en bluse!)
Så derfor er jeg faktisk kommet ret langt!
Jeg laver den lidt anderledes end tænkt, eftersom jeg havde et nøgle mere af det mørkegrønne. Så den bliver altså ensfarvet i toppen og får først striber under ærmerne.
Jeg tror den bliver god, og det er virkelig dejligt at strikke noget til mig selv!
Og i dag tager jeg så til USA til konfirmation. Nåede lige knapt 1 døgn derhjemme, og det var så skønt! Selv om jeg stadig ikke helt ved, hvor alting er, så er mit hus bare hjemme.

I've been on a congress for a few days. (Actually in Liverpool. More about that in the morning!) I really knitted and tried staying focused. (Especially when my nurse and physiotherapist believed I was knitting a SKIRT! I had to shop them it's a top!)
So this is why I actually did quite a lot!
I'm making it a bit different than I thought, since I had and extra skein of dark green. So it will be one color at the top and the stripes start under the sleeves.
I do think it will be good, and I love knitting something for me!
And then today I'm leaving for the US for confirmation. I had barely 24 hours at home, and I just loved it! Although I still don't know where everything is, this house just feels like home.

4 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails