søndag den 9. juni 2019

Liverpool

Jeg har aldrig været i Liverpool før. Jeg har faktisk aldrig tænkt meget på Liverpool som rejsemål, men det var nu udmærket at komme dertil.
Der var selvfølgelig Beatles OVERALT! Jeg var faktisk IKKE på museet, men jeg købte en t-shirt, og jeg nød deres musik, som dukkede op her og der og alle vegne.
Den første dag regnede det. MEGET! Lige den dag syntes jeg ikke særlig godt om Liverpool, må jeg indrømme.

I've never been to Liverpool before. I never even thought about going to Liverpool, but once i had to go there, it was quite nice.
Of course they had Beatles EVERYWHERE! I actually DIDN'T go to the museum, but I bought a t-shirt and I just enjoyed their music which popped up everywhere.
The first day, it rained. A LOT! That very day, I didn't like Liverpool. At all!
Men de næste dage var rimelig ok. Kun byger og mørke skyer, men ikke heldagsregn. Eller faktisk mest regn når vi alligevel sad indenfor, hvilket ikke var dårligt!
Jeg nåede faktisk med socialrådgiveren fra København ud og finde garnbutikker. Men altså - garn skal have sit eget indlæg!

The next days were okay, though. Only showers and dark clouds, but no rain all day. Or to be clear - mostly rain when we were indoor anyway, which wasn't too bad!
I found time with the Copenhagen social worker to go out finding yarn shops. But you know - yarn needs its own post!
Den første dag, hvor det regnede helt vildt, endte jeg på en restaurant hvor jeg fik en virkelig tiltrængt Gin og Tonic.
Den var med rabarber og ingefær og den var GOD! Den smagte nærmest af saftevand, hvilket selvfølgelig altid er lidt farligt.....
Heldigvis fik jeg noget gin med hjem.

The first day, when it was raining like crazy, we ended up at a restaurant where I had a much needed Gin and Tonic.
It had rhubarb and ginger, and it was GOOD! It almost tasted like fruit juice, which of course it kind of dangerous......
Fortunately, I found a brought home a bit of this gin.

4 kommentarer:

 1. Besøgte Liverpool sidste weekend - byen viste sig bestemt at være et besøg værd.
  Jeg tog til en lille garnbutik - nærmest en stand på et indendørs marked Ovis Yarns, og købte noget af deres eget håmdfarvede garn. Er spændt på dit garn indlæg - jeg misser men,lig altid gode garnbutikker

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var præcis der, vi var inde! Den eneste vi kunne finde, og det var ikke let....

   Slet
 2. Den der gin-tonic ser ualmindeligt dejlig ud.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails