torsdag den 12. september 2019

Gaver / Gifts

I skal da lige se de gaver jeg har fået. Den første fik jeg allerede for et par uger siden. En hel del af familien (som vist mener, at jeg har købt hus for deres skyld. Det er jo ikke forkert, selv om det er MIT!) var gået sammen om at købe en fin gasgrill til mig. Den er allerede afprøvet og godkendt. Det er SÅ nemt med sådan en!

So you need to see what gifts I got. The first gift arrived already a few weeks back. Quite a lot of the family (who seems to think that I bought a house for their sake. It's not all wrong, although it's MINE!) joined forces and bought this nice gas grill for me. It's tested and approved already. It makes everything SO easy!
Jeg fik også lækker te - faktisk 4 forskellige slags plus rosenknopper som også er til te. Virkelig dejligt!

I also got lovely tea - 4 kinds, actually, plus rose buds that are also for tea. Really lovely!
Jeg fik en rigtig god bog som jeg glæder mig til at læse!

I got a really great book that I can't wait to read!
Og så fik jeg en lampe til hjørnet. En virkelig fin lampe som passer rigtig godt, selv om fuglene var ved at få hjertestop da den kom rigeligt tæt på da den skulle hen i hjørnet.
Det har været en dejlig fødselsdag.

And then I got a lamp for my corner. A really pretty lamp that fits very well, although my birds almost had heart attacks when the lamp got very close on it's way to the corner.
It's been a lovely birthday.

4 kommentarer:

 1. Fine gaver. Dejligt at få gode gaver.😊😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja, det er nogle virkelig dejlige gaver!

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagen :) men det er altså en rigtig barsk bog, den der. Jeg har hørt Sara Omar læse op af den, og bagefter fortælle om baggrunden for at den er skrevet. Det var nok for mig.
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - ja, bogen ser temmelig barsk ud! Jeg har kun læst bagpå. Glæder mig nu alligevel til at læse den, og håber så at den ender godt......

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails