torsdag den 2. december 2021

25

Det næste par strømper er færdige! Det føltes som om de tog en halv evighed, men det var snarere to uger, så det var vel i grunden ikke så lang tid. 
Denne gang er det "Amandine" fra en "Coop Knits" bog. Der er hele 3 mønstre at holde øje med på én gang, så de var ikke sådan så nemme. Men så kan jeg jo trøste mig med at man overhovedet ikke kan se mønstret i det garn jeg valgte at bruge. Eller noget. Man KAN godt se det lidt, heldigvis, og det er meget fint. 

The next pair of socks is done! It feels like they took half an eternity, but it was rather 2 weeks of work, so I guess it didn't take that long. 
This time, I knit "Amandine" from a "Coop Knits" book. I had to knit 3 different patterns at once in these socks, so they were NOT easy. But then I'm happy that it's impossible to see the pattern in the yarn that I picked. You couuld think. Fortunately, you CAN see a bif of the pattern, and it's very pretty. 
Garnet er Hedgehog strømpegarn, og det er helt utroligt fint. Blødt og smukt. Men jeg må altså have haft en mindre hjerneblødning da jeg valgte at kombinere det her mønster med det her garn!
Strømperne er til min niece som snart fylder 25, og de vejer 80 gram. Jeg håber hun kan lide dem!

The yarn is sock yarn by Hedgehog, and it's so incredibly pretty. Soft and beautiful. But I must have suffered from some kind of brain hemorage when combining this pattern with this yarn!
The socks are for my niece who turns 25 very soon, and they weigh 80 grams. I hope she likes them! 

2 kommentarer:

  1. Ja, de er flotte men du har nok ret omkring mønsteret.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak og ja - stort set umuligt at se snoningerne.......

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails