mandag den 21. februar 2022

Smart

Dagens opskrift er på noget, som jeg faktisk ikke vidste man kunne mangle. Men det er smart! Etui til spisepinde, simpelthen! 
Begrundelse er, at engangsspisepinde ikke er så godt for miljøet. Det er jo helt rigtigt! Faktisk er det en hel del smartere end papirsugerør...... Og så har man en undskyldning for at spise mere asiatisk mad, når man nu skal prøve sit nye etui. (Uhm!)

Today's pattern is for something that I had no idea was something I needed. But it's smart! A tote for chopsticks, simple as that! 
The reason for these is that disposable chopsticks are not environmental friendly. It's so true! Actually, this is so much more clever than paper straws.... And it will give you an excuse for eating more Asian food when you need to test your new tote. (Yum!)

5 kommentarer:

 1. Something I had no idea I needed :) thank you for sharing!

  SvarSlet
 2. Åh, det har jeg været en varm fortaler for i mange år. Jeg har altid spisepinde med - det kaldes også myhashi på japengelsk ;)
  Glad for at du opdagede det - jeg synes selv, min løsning er bedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, og så glemte jeg da lige et link, mine er syede, ike strikkede ;) https://krydderuglen.blogspot.com/2015/09/myhashi.html

   Slet
  2. Det er jo megasmart! Tak for tippet!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails