lørdag den 23. maj 2009

En masse garn og et lille strikketøj...

Her er sagerne fra Two Sisters and Ewe. Lækre sager er det! Butikken ligger på La Mesa Boulevard, lige ved en sporvogns-station for den orange linje... (Meget, meget praktisk, når man ikke har bil!
Som det ses, er butikken meget hyggelig udefra, men endnu mere indeni - inkl. et meget stort, fint, malet bord, beregnet på at sidde og strikke om (det fungerer ganske glimrende!)
Garnet blev mest fint, amerikansk, håndfarvet strømpegarn. Øverst fra venstre ses: 2 nøgler babyalpaca/tencel (hvad det så end er...) til gave. Meget blødt og lækkert. Det næste nøgle melerede, rødbrune garn er strømpegarn af alpaca, silke, merino og nylon. Det gyldne må da lige passe til mine guldtræsko på arbejde! De 3 nøgler i hjørnet er Therapi - Hat-attack garnet, der udgår, og derfor var til halv pris. Det lime-grønne til højre er jo nok ikke vanvittigt kønt. Det er ihvertfald en noget skrap farve! Men jeg ville gerne prøve det mærke... Nederst ses mit livs første "toe-up" strømpe, også i alpaca/silke/merino/nylon. Ustyrligt lækkert garn, og sjovt mønster, omend det da er noget besværligt at lave sådan en "wrap & turn" hæl! Det er en "Poppy-sock" af Cookie A (med den designer turde jeg godt satse på, at mønsteret virkede, selv om det så noget indviklet ud ved første gennemlæsning!) Bemærk venligst de små, firkantede strømpepinde! Str. 2 1/4, men rigtig lækre at strikke med, trods kanterne. Eneste lille minus er, at de er meget glatte og meget korte, og at maskerne derfor har lidt lettere ved at falde af. Men det er ikke noget alvorligt minus...
Mere følger....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails