mandag den 28. september 2009

Kan man mon se det?

Jeg synes jo, den er blevet så top-fed, "Wallaby on fire!" til LEGO-nevøen! Da han ville have den sort med flammer stejlede jeg først. Jeg kunne ikke lige forestille mig noget fantastisk i det.
Men da jeg først havde overgivet mig, blev jeg grebet af det. Jeg ved helt sikkert, at han vil elske den. Den er superblød efter vask, og hætten passer perfekt.
Håber meget, at de ekstra 5 cm forneden og udstrækningen efter vask hjælper lidt på pasformen , så han kan passe den et stykke tid, uden det ser alt for tumpet ud!
Den er strikket i 2 tråde Arwetta strømpegarn. Flammerne i rød og orange forneden, orange og gul foroven. Jeg har brugt lige knap 5oo g.
Opskriften kan du købe her - helt fra USA...
Flammerne kan du finde her.
Wallaby-mønsteret går helt fra str. 1 år til størrelse meget stor voksen. Jeg tror måske, mit garn har været lige tyndt nok til mønsteret, og at blusen derfor lige er en anelse smal i det (det er nevøen også, så måske går det!). Modellen er enormt fiks med indbygget kængurulomme og hætten. Kan sagtens forestille mig, at den bliver hevet frem igen på et tidspunkt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails