søndag den 20. september 2009

Kong Gulerod!

Det er ret stort at blive 4 år. (Bare i tilfælde af, at du skulle have glemt det!) Faktisk kan man en masse nye ting, og den unge herre her bekendtgjorde kækt, at "i morgen skal jeg i skole! Og SFO!" SÅ stor føler han sig nemlig nu.....
Huen faldt i god jord, og det gjorde det sidste døgns pasning hos Moster også. Hvor har vi bare hygget! Læst Peter Pedal i S-toget, spillet Super Mario, leget på legepladsen og købt lakrids i Føtex (eftersom jeg nægtede at købe endnu mere tyggegummi til samlingen). Det er hyggeligt at køre tog med én, der stiller sig klar 3 minutter før stationen bare for at være helt sikker på, at han får lov at trykke på knappen. Og jeg eeeeelsker at læse Peter Pedal! Den ustyrligt nysgerrige lille abe, der altid laver alverdens ulykker, hvorefter alle ender med at være gode venner. (Håber også, de andre i toget kunne lide Peter Pedal!)
Jeg må bryde sammen og tilstå - jeg ved ikke noget bedre end drenge på 4-5 år. De løber rundt og er så seje, at det halve ville være mere end rigeligt. De viser alle de seje tricks de kan, er så ivrige og er i det hele taget bare så ufatteligt nuttede, at det næsten ikke er til at forstå, at ham her også om nogle år bliver stor og fornuftig. Måske ikke ligefrem kedelig, men bare anderledes, som vi mennesker nu har det med at være forskellige i forskellige faser af livet. Fornuftig er han allerede på vej til, men fjolleriet har han da endnu. Heldigvis!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails