lørdag den 30. januar 2010

En stump forår

Med sne i (små) dynger, frostgrader og udsigt til fortsat vinter, så vil jeg alligevel nyde lidt forår indenfor.
Jeg havde strikkeaften i går - min kirke-strikkecafé. Vi havde rekord - 11 mennesker! Der var god gang i snak og strikketøj, selv om et enkelt projekt måtte lade livet for at blive genstartet. (Snøft)
Blomsterne fik jeg som forårspust, og de var da vældig velkomne! Der er nu ikke noget som tulipaner, vel?
Peanutbutter-småkagerne smagte vældig godt. De var heller ikke svære at lave. Hvis du har lyst, kan du finde opskriften her.
Nu fik jeg faktisk ikke strikket vildt meget i går. Jeg havde inden i går nævnt for aftenens yngste deltager på 7½ år, at der var mulighed for at lave øreringe. Hendes mor havde ingen chance for at undgå en tur ud i snevejret, for datteren VILLE afsted! Derfor gik en del af aftenen med at hjælpe hende med at lave øreringe. Som tak fik jeg det ene par - det andet skulle hendes mormor have. Jeg må indrømme - de ser temmelig hjemmelavede ud, men jeg var ikke lige bedste venner med smykketangen i går.... Hyggeligt var det ihvertfald! I dag fortsætter hyggen - jeg skal i biffen med en 5-årig, der derefter skal med hjem og spille SuperMario, indtil hans forældre og lillebror kommer og spiser pizza. Ønsker også dig en dejlig dag - denne lørdag med lokal udsigt til "Frikadelle-regn"!

2 kommentarer:

  1. Ih hvor lyder det til at blive en hyggelig lørdag - Frikadelle regn, Mario og pizza, så kan det vist ikke blive meget bedre. Eller ... jeg er nok lidt mere misundelig på dine ture til London og ikke mindst Fanø som venter forude - HELDIGE DIG!
    Selv god lørdag!

    SvarSlet
  2. Jo tak. Jeg er nu også en lille smule misundelig på din kommende Knitpicks pakke - det er skønt at vide, at der venter noget godt!
    Pizza må være enormt passende til SuperMario, ikke? Altså italiensk/amerikansk osv!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails