søndag den 3. januar 2010

Ta-daa! Årets første (måske) færdige projekt...

Den lille babytrøje er færdig. Ifølge opskriften. Jeg overvejer stadig en række fastmasker hele vejen rundt, for den trækker lidt skævt nederst i hjørnerne af forstykkerne, hvor den er strikket en smule længere nedad. Rimeligt billig i drift er den. Der er gået knap 2 nøgler Drops Delight til den. Garnet er dejlig blødt og farverne pæne.
Jeg må dog melde i flokken, der synes det er irriterende, at garntykkelsen skifter så meget. Øverst på det ene ærme er der faktisk et par cm, hvor man tydeligt kan mærke, at det strikkede er tyndere. Ufikst, hvis du spørger mig!
Det er altså vældig svært at sy pænt sammen i sådan en gang retriller! På ryggen skulle jeg rigtig være perfektionist og sy sammen med maskesting, så der ikke blev en kant. Jeg
kan ikke klage over det med kanten, for ryggen bliver absolut glat og lige at ligge på, men der er en underlig rille, fordi min sammensyning vist bliver 2. pind fra retsiden i forhold til retrillerne...
Hmm.. Må øve mig lidt mere!
Trøjen fik lyslilla og lyserøde hjerteknapper. Jeg gør mig ellers ikke meget i figurknapper (en længere historie med en niece, en fin gul trøje og fine bamseknapper som I må høre senere!) men de passede så fint i farverne, og kan nemt gå gennem hullerne.
Inden aflevering tirsdag skal den lige vaskes, tørre, evt. have en hæklet kant og der skal strikkes en lille hue til. Så må den lille modtager da kunne holde på varmen! Iøvrigt er ærmerne ret lange, måske med henblik på at lade dem gå helt ud over hænderne? Det ville da være vældig smart!

2 kommentarer:

  1. Den er da blevt god. Med hensyn til sammensyning - så prøv næste gang at strikke den sammen. Det kan godt lade sig gøre både ved ryg og ærmer. Ved at samle masker op.

    SvarSlet
  2. Hej Erna
    Det må jeg prøve næste gang, så. Retstrik er kommet for at blive et stykke tid!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails