søndag den 17. januar 2010

Er småt nu også virkelig så godt?

De to dukketrøjer blev færdige. Småtterier, der burde kunne klares på en eftermiddag (host), hvis ikke lige det var for pindetykkelsen, altså.
Her er de altså - og mon ikke ethvert barn kan kende forskel på dem? For en sikkerheds skyld har de fået forskellige knapper, og den ene har orange, den anden gule kanter.
Ialt ca. 80 gram Fabel har de slugt. Egentlig lidt imponerende for noget så småt, synes jeg! Den ene vejer af mystiske årsager 2 gram mere end den anden....
I går sad jeg på den sidste (laaaaange) togtur med nevøens nye flammetrøje. Imponerende, at noget så langsommeligt kunne være tæt på at forårsage galoperende vanvid!
Men godt for trøjen at jeg sad i toget, uden flugtmuligheder, for de 3 pinde med 3 farver (med ialt 7 tråde garn) blev strikket færdige, og det ser lysere ud fra nu af. Kun 2 farver i lang tid, og derefter sort, sort, sort.
Næste uge er ud over det sædvanlige. Hele 4 aftener med mulighed for aftensmad hjemme! Det kan jeg jo ikke have siddende på mig, så jeg lægger ud med at hente mindstenevøen i børnehaven i morgen. Han vil så gerne, og det vil jeg egentlig også :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails